Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz Depression #496 üzenetére
Felőlem úgy hasonlítod ahogy akarod. De ha ár alapján hasonlítjuk (már pedig miért is ne tehetnénk meg), akkor a 12 mini a sima 11 utódja. Ez teljesen nyilvánvaló, nem is igazán értem hogy mi ezen olyan érthetetlen egyesek számára.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
válasz Depression #493 üzenetére
Jézusom, te megint miről beszélsz?
A 12 mini a 12-es termékpaletta része, áruld már el, ebben mi a védés? Egy egyszerű ténymegállapításról van szó...
A személyeskedést nem tudom minek kellett. Ez egy szakmai topik, szóval ha kérhetem, inkább ne feltételezgess. Ehelyett (mármint a személyemmel való foglalkozás helyett) reagálj inkább arra amit írtam, bár ehhez először talán értelmezni kellene azt
-
joey04
titán
válasz Depression #493 üzenetére
hogy jön ide egy magyar csatorna twitch tiltása?
-
S e t h
nagyúr
válasz Depression #485 üzenetére
Mi áll egy ilyen szabály mögött, hogy egy liveot nem lehet közvetíteni?
Az oké ha egy szabály megszegése szankciót von maga után, de itt mi az elérni kívánt cél a live közvetítésének tilalmával?
Egyrészt ugye ha sokan beszélnek vmiről az reklám, viszont az Apple mégsem szereti ezt.
Vajon mi az oka ennek?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
joey04
titán
oszt akkó?
-
Giovan!
addikt
Honnan lettek bannolva? Egyáltalán, hogy kapcsolódik ez az infó a fenti beszélgetéshez
-
Ricardo
titán
válasz Depression #451 üzenetére
A fülest kihagyja, az ok, nem ad tokot, ez is ok. Azért egy alap tarozékot ami a működéshez kell ne hagyjon már ki. Senki nem várja el hogy adjon mellé még egyet pluszba ingyen. Csak azt, hogy ne arra építsen, hogy már úgy is van neked otthon. Hiába írok bármilyen hasonlatot le lesz söpörve.
Egyébként megy a melldöngetés hogy nem akar annyi e szemetet hiszen zöld gyártó, ezért nem ad töltőt. Aztán több tagból áll az idei széria, mint eddig bármelyik. Mini, sima, pro, pro max Nagyon zöld. Lassan felzárkóznak a Samsung,és a Xiaomi mellé. Még jó, hogy ők nem mennek más gyártók után
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Depression #418 üzenetére
Van ilyen app igen, Documents by Readdle a neve.
Az is indít valami szervert amit a gépen böngészőből tudsz elérni és feltölteni rá a fájlokat. -
adise
őstag
válasz Depression #398 üzenetére
De ennek meg semmi köze, ahhoz, hogy adnak-e hozzá vagy nem. Most is egyet használtok ketten. Ez kb megint egy elrugaszkodott és nem általános helyzet, hogy az egész család sorban ül és várja a szabad kábelt. Ezek szerint megfelel, mert nem vettetek még egyet, Nem változna semmi, ha 12-es szériát használnátok.
-
aujjobba
addikt
válasz Depression #356 üzenetére
Te azt mondtad ‘ugrik a gari’ de ez nem azt jelenti.
Ha leég a telefonod a szar kínai töltő miatt az nem lesz garis ügy nyilván, ezt én is tudom.
De az ‘ugrik a gari’ azt jelenti bármilyen garanciás problémát vissza lehet utasítani mert nem gyári volt a töltő. Ami nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz Depression #356 üzenetére
És ezt hogy bizonyítják, hogy a te károd más eszközökkel történő használat eredménye?
-
aujjobba
addikt
válasz Depression #353 üzenetére
Nem tudok olyanról, hogy buknám a garit ha nem a gyári töltőt használom.
Honnan veszed ezt?Ha ez így lenne senki nem venne más gyártótól töltőt, túl nagy lenne a kockázat.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Depression #73 üzenetére
Én úgy tudtam az EU csak a töltőcsatlakozó szabványosítását egységesítését akarja hogy csak egy féle legyen de lehet neked van igazad! 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Görkoris topic
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest