Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ez a gumis hasonlatot már legalább 5x olvastam itt.
Míg egy gumi elhasználódik, addig ez egy töltőre nem jellemző.
A környezetvédelemre pedig az ingyenes a legkárosabb, ha ingyen kérhető lenne egy töltő, még az is kérné, akinek 20db van otthon. Nem véletlenül tiltották be az ingyen reklámszatyrokat is.
Nem vagyok apple fan, de ezt a részét szerintem minden józan gondolkodású ember beismeri.
Az apple azzal köpi szembe a vásárlókat, hogy nem type-c a csatlakozó a telefonon, pedig EU szabályozás alapján az jön korábban, de azokat is figyelembe kell venni, akik vagyonokat költöttek eddig lightning csatalkozós eszközökre.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy EU szabályozás lesz, ami ugye nem az egész világ. Szóval hiszem azt is, hogy itt tényleg nem csak a profit a lényeg: hanem a megaprofit, miközben még pozitív hatása is lesz a környezetre!
Hiába reklámozza magát a sziamiáú, hogy náluk jár a töltő, mint eddig az összes telefonhoz, amint életbe lép a törvény, náluk, és senki másnál sem lesz benne az EU-n belül. És bánja a t.k.m is, végre mindenki (köztük én is) megveszi A töltő(ke)t, sok pénzért, amik egy évtizedig kiszolgálja őket. Mint ahogyan már bevásárló kosarakkal és táskákkal járunk a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest