- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Depression
veterán
Idéztelek. Ez van, az apple-ről senki nem mondhat semmit, csak azt, ami nekik tetszik, illetve nem is, hanem csak azt, amit ők is engednek. Pont úgy, ahogyan te véded őket.
A szerencsétlen védésed olyan, mintha amikor a bmw bejelentte az 1-es bmw-t, és onnantól kezdve az 1-es bmw került volna 30k €-ba, mint előtte a 3-as, a 3-asnak meg az alapára csupán 40k € lett volna, és a bmw fanek elkezdik magyarázni, hogy még mindig kapható bmw 30k-ért, azaz nem volt áremelés.
Feltételezem te sem a minit fogod venni, csak van annyi pénzed/jövedelmed, hogy nem érdekel egy telefon ára. Ugyanúgy egy buborékban élsz, ahogyan én is, csak te nem érted azt a részét, amikor valakinek spórolnia kell egy telefonra, mint ahogyan én nem értem azokat, akik minden pénzüket egy ilyen telefonra költik, de albérletben laknak.
Pont ezért van az, aki a samsungot választja, van akai a iphone-t, van akinek a göndör, és van akinek a rövid haj, és van akinek a fekete haj tetszik. -
Depression
veterán
Ez a gumis hasonlatot már legalább 5x olvastam itt.
Míg egy gumi elhasználódik, addig ez egy töltőre nem jellemző.
A környezetvédelemre pedig az ingyenes a legkárosabb, ha ingyen kérhető lenne egy töltő, még az is kérné, akinek 20db van otthon. Nem véletlenül tiltották be az ingyen reklámszatyrokat is.
Nem vagyok apple fan, de ezt a részét szerintem minden józan gondolkodású ember beismeri.
Az apple azzal köpi szembe a vásárlókat, hogy nem type-c a csatlakozó a telefonon, pedig EU szabályozás alapján az jön korábban, de azokat is figyelembe kell venni, akik vagyonokat költöttek eddig lightning csatalkozós eszközökre.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy EU szabályozás lesz, ami ugye nem az egész világ. Szóval hiszem azt is, hogy itt tényleg nem csak a profit a lényeg: hanem a megaprofit, miközben még pozitív hatása is lesz a környezetre!
Hiába reklámozza magát a sziamiáú, hogy náluk jár a töltő, mint eddig az összes telefonhoz, amint életbe lép a törvény, náluk, és senki másnál sem lesz benne az EU-n belül. És bánja a t.k.m is, végre mindenki (köztük én is) megveszi A töltő(ke)t, sok pénzért, amik egy évtizedig kiszolgálja őket. Mint ahogyan már bevásárló kosarakkal és táskákkal járunk a boltba. -
Depression
veterán
Nagyon off: androidon van wifi ftp szerver, nem pofon egyszerű telefonról küldeni, hanem a telefon sem kell hozzá, hogy letöltsd az adatokat róla. Mikor betört a samsung note 5 telefonom kijelzője, és konkrétan nem is lehetett látni semmit sem rajta, akkor is simán le tudtam szedni minden adatot kábel nélkül.
De feltételezem csak van az iphone-on is szintén valami nagyon egyszerű megoldás ilyenre, ami nem csak mac-ekkel működik! -
Depression
veterán
Tele a szekrény 500 mAh - s töltőkkel, amik arra jók, hogy lassabban merüljön a készülék, ha rá van dugva. :)
Azért is írtam korábban, azt, hogy nem ellenpélda, mert ha akkor azokat kihagyták volna, kutyát sem izgatná, mint ahogyan ma sem zavar, sőt örülök neki, hogy mostantól az iphone-ok mellé nem raknak 5W-os töltőt. A többiek legalább igyekeznek gyorstöltőt mellékelni, bár android fronton is van olyan, hogy nem a leggyorsabb támogatott töltőt csomagolják mellé.
De még azon se csodálkoznék, hogy a legújabb pro max többet fogyaszt játék közben, mint amit az 5W-os töltőről fel tudna szívni, és ezért kerestek valami kibúvót. (jelzem, az én 3 éves androidos telefonom is ilyen, tehát nem apple fikázás)
Ráadásul kapok megint valami céges telefont az új munkahelyemen, amiről semmit sem tudok. Szóval tényleg rendet kellene rakni itthon a töltők körül, csak sosincs kedvem hozzá. -
Depression
veterán
Nem kell igazolni semmit. És az enyém nem ellenpélda, csak az otthoni helyzet: 3 telefon, és egy tablet, ebből 2 microusb-s, 2 type-c, mindegyikhez járt egy töltő. Vezetéknéküli füles 3db, ebből 2 microusb, 1 type-c, ezekhez nem adtak töltőt, se a powerbankhoz, bár azt ritkán használjuk.
Egy type-c van a munkahelyemen fixen, a másikat a párom hordja magával, este azon osztozunk, és mindig az tölti, aki épen merülőben van.
Szóval töltőből sosem elég. -
Depression
veterán
válasz
aujjobba #265 üzenetére
Apple-nek van több portos töltője? Ha nincs, akkor nem gyári töltővel töltöd, és bukod a garit.
Ezen kívűl a több portos töltőket te külön megvetted, a gyári töltőkön felül.
Én is abba a csoprtba tartozok, hogy 1 töltő nem elég, mert kell 1 otthon, kell 1 a munkahelyemre, és kell 1 az anyósomhoz. Mert baromira kellemetlen, ha az 1db töltőt állandóan magammal kell cipelni, aztán ottfelejted valahol a konnektorban, és máris kikapcsolt telefonnal szembesülsz. -
Depression
veterán
El sem hiszem, hogy itt milyen sokan vergődnek amiatt, hogy usb-c-s kábelt adnak hozzá, és emiatt új töltőfejet kell venni! Az senkinek nem jut eszébe, hogy csak egy usb-a - lighning kábel kell a meglévő nem iPhone töltőfejhez? Ha meg van apple töltő otthon, akkor gondolom lightning kábel is akad.
Mindegy, én csak a panaszokra és perekre várok, amikor az alma megtagadja a garanciát, mert nem gyári apple töltő volt használvaEgyébként ez nem apple találmány, ha jól rémlik az EU törvényileg fogja szabályozni, hogy ne legyen töltő az eszközökhöz. (nem csak telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged