- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
#86564352 #305 üzenetére
Kezdhetnék ezt a zöldülést azzal, hogy minőségi kábeleket gyártanak. Rengeteget lehet olvasni arról milyen könnyen megtörnek, és mennek tönkre, Egy kábel kiszolgálna egy telefont már az is sokat jelentene.
Egyetértek hogy talán kevesebb töltő lesz legyártva ha nem adnak alapból minden készülékhez, de hangsúly a talán szón van. mert hidd el, lesz belőle brutális raktárkészlet, Mert nem lehet belőle hiány, és ha kell akkor rendelkezésre kell állnia. Óriási botrány lenne belőle, ha nem adnak alapból töltőt, és amikor venni akar a felhasználó külön, akkor közölnék, hogy hiánycikk. Tehát gyártani fognak belőle gazdagon, és hivataols számokat nem fogunk tudni (max marketing számokat, (hogy "Nagyon zöldek vagyunk ennyivel kevesebb töltő fogyott"), amiket vagy elhiszünk vagy nem. Én arra tippelek nem lesz ez annyival kisebb szám, hogy számottevő legyen, remélem ebben tévedek.
-
Syl
nagyúr
válasz
#86564352 #305 üzenetére
> Egyébként ha tévesen állítasz valamit mint 274. hsz 1-es pontodnál és kijavítanak, az nem azt jelenti leszedik rólad a keresztvizet.
Először is, nem állítottam semmit. Felvázoltam egy forgatókönyvet. Ha hibásan és ezért kijavítanak, azzal semmi bajom. A problémám, ha bármi negatív kritikát fogalmazok meg a céggel, a termékükkel, a szolgáltatásukkal, akkor jön a burkolt hülyézés, a megmondóemberkedés stb. A múltkor egy macOS beépített szolgáltatással való problémát ecseteltem (nem egyedi eset, többen szopnak vele), erre megkaptam a szokásos "arra nincs is szükség", "minek akarom én azt használni" stb., stb.
Mégis csak igaza lesz odani kollégának. Nem szabad semmi negatívat írni az Apple-ről(#312) 7Heads Drago
Igen, ezt már többen az orrom alá dörgölték
De attól még azért ugye lehet ellenérzésem a töltő elhagyásával kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő