Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
üzenetére
Kezdhetnék ezt a zöldülést azzal, hogy minőségi kábeleket gyártanak. Rengeteget lehet olvasni arról milyen könnyen megtörnek, és mennek tönkre, Egy kábel kiszolgálna egy telefont már az is sokat jelentene.
Egyetértek hogy talán kevesebb töltő lesz legyártva ha nem adnak alapból minden készülékhez, de hangsúly a talán szón van. mert hidd el, lesz belőle brutális raktárkészlet, Mert nem lehet belőle hiány, és ha kell akkor rendelkezésre kell állnia. Óriási botrány lenne belőle, ha nem adnak alapból töltőt, és amikor venni akar a felhasználó külön, akkor közölnék, hogy hiánycikk. Tehát gyártani fognak belőle gazdagon, és hivataols számokat nem fogunk tudni (max marketing számokat, (hogy "Nagyon zöldek vagyunk ennyivel kevesebb töltő fogyott"), amiket vagy elhiszünk vagy nem. Én arra tippelek nem lesz ez annyival kisebb szám, hogy számottevő legyen, remélem ebben tévedek.
-
válasz
üzenetére
> Egyébként ha tévesen állítasz valamit mint 274. hsz 1-es pontodnál és kijavítanak, az nem azt jelenti leszedik rólad a keresztvizet.
Először is, nem állítottam semmit. Felvázoltam egy forgatókönyvet. Ha hibásan és ezért kijavítanak, azzal semmi bajom. A problémám, ha bármi negatív kritikát fogalmazok meg a céggel, a termékükkel, a szolgáltatásukkal, akkor jön a burkolt hülyézés, a megmondóemberkedés stb. A múltkor egy macOS beépített szolgáltatással való problémát ecseteltem (nem egyedi eset, többen szopnak vele), erre megkaptam a szokásos "arra nincs is szükség", "minek akarom én azt használni" stb., stb.
Mégis csak igaza lesz odani kollégának. Nem szabad semmi negatívat írni az Apple-ről
(#312) 7Heads Drago
Igen, ezt már többen az orrom alá dörgölték
De attól még azért ugye lehet ellenérzésem a töltő elhagyásával kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hell Let Loose: Vietnam
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest