- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Az igaz, hogy a a gépek most javarészt 1-2%-os kihasználtsággal futnak, de a jelenlegi nagy magok is simán visszavesznek a frekvenciából, sőt talán akár ki is kapcsolnak teljesen ha kell. Emiatt szerintem tök fölösleges heterogén designra váltani.
Sokkal inkább érdekes az, amikor munkát is kell végezni, de ezt maximális energiahatékonyság mellett kell tenni, mint pl a telefonoknál. Ott ez tök jó irány.
De pcnél nekem ez teljesen feleslegesnek tűnik és úgy gondolom, hogy ez tényleg csak azért volt, mert intel másképp nem tudott 16 magot belepasszírozni az új procijába viszont rengeteg hátrány származhat belőle. -
SindaNarmo
tag
Én meg úgy tenném fel a kérdést, hogy kinek kell noti ha lehet desktop is?
Részemről rüheltem noti-n dolgozni.
Bár én a notit is desktopként használtam, szóval pl az aksit ki dobhattam belőle mert fölösleges. Számomra csak problémásabb volt, mint egy desktop. Az hogy hordozható azt meg kb 1%-ba használtam ki. Szóval szerintem fölösleges is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged