- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Alchemist #18 üzenetére
Nem értem ez hogy jött ide. Vagy azért használ miden okostelefont 10 éve mert bányász lett?
@dokanin
Szerintem még mindig teljesen egyoldalúan közelítesz ehhez az egészhez. Valamilyen teljesítményorientált progit fejlesztesz és csak ezt látod.De hány program/processz fut egy pc-n, mobilon ma?
És mennyire terhelik? 100%? Enkódolnak, renderelnek, prímszámokat keresnek?
Nem. Tök hétköznapi progik ahol nem a csúcsteljesítmény a fontos. Nem 16-64 magon vagy szerverfarmon kell minél gyorsabban kiszámolni az eredményt, hanem szimpla felhasználói progik. Háttértaskokkal, a 20 évvel ezelőtti offline világhoz képest online, szinkronizáló, fel-le töltő szálakkal, realtime, interaktív felületekkel, stb...Nem Prime95 vagy Sony Vegas encode fut minden eszközön.
És akkor innen indulva, droidon a gyerekbetegségek éveiben hány appot vágtak ki ami szarul volt megírva és ette az akksit, laggolt a felület esetleg a multitasking is akadozott miatta? Erről szólt az első X év. Ki is hullottak ill. kijavultak akik maradtak.Tudom, desktopon ez minek... de kinek kell desktop ha nem renderfarmra van szükséged? Vagy ha már elfut a notin is a 4K vágás normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged