Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
#19617792 #81 üzenetére
ha ennyire okos vagy miért ilyet vettél?
senkise mondta hogy ez a világ leghalkabb hűtése(pedig úgy válaszolsz mintha azt írtam volna), de alapjában véve elég halk gyári hűtés, és jó
erre mit mondasz? semmit, nem szoktam olvasgatni a 6850 topikot, de pl az 5850/70-est néha igen és ott dicsérik az Asust
elképzelhető hogy a 6850 hűtése feljebb van alapból tekerve, nyomj rá egy módosított BIOS-t, maga a borda a ventillátor sem hangos
halk, de nem azt mondtam hogy hangtalan, de egészen közelről hallani
-
Remus389
veterán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
de nem saját tapasztalat
egy 5850 kb fele annyi hőt termel és nem kell neki felpörögnie, egy ventllátorja van csak
a kétventillátoros az megint más
Earl0007: nyugodj meg, látom kényszered van hogy ellentmondj nekem bármi is legyen....
az enyém szép halk, az hogy te vagy bárki más egy kávédarálót fogott ki az az ő baja
not mine
miért nem pl. őt győzködöd a hülyeségedről?(engem hagyhatnál)
Csak azt tudom emlegetni hogy nekem volt sok fajta HD6950-em, végül egy DCII-es Asus kötött ki a gépemben, egy álom volt, hangja kb mint egy passzív kártyának
oops nem én mondtam
-
Remus389
veterán
én is Asus Direct CU tulaj vagyok(igaz 5850) és állíthatom hogy nagyon halk terhelve is, szinte nem is hallani
pont az a jó hogy gyárilag megkapod, garanciával ugyanazt és nem kell mókolni/gányolni
nekem tetszik
mellesleg 35-40 fokos alapon(igaz ez az egyventillátoros ami nekem van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest