- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nemtudom... Nem kötelező ugye elsőnek megvásárolni a dolgokat, de még mindig nem a mi pénztárcánkhoz van viszonyítva. 7850-et néztem ebay-en 260$... ahol az emberek több ezret keresnek havonta. Itt még drágább is és egy átl. ember átlag fizetése szerintem bőven 150eFt alatt van, amiből még meg is kell éljen 1 hónapra.
-
BeLucZ
addikt
na hát erről beszéltem
nem ár/értékről mert abban ált amd tényleg jobb, el kell ismernem!
de hát egységsugarú userek egyszerű szempontok alapján választanak kártyát
kié a leggyorsabb gpu?nv? akkor vegyük azt
és mondjuk vesz egy 550Ti-t(#320) MarcZ : ezt a gyártók is tudják és ha nem lennének hülye emberek akkor nem élnének ilyen jól
-
BeLucZ
addikt
szerintem meg kurvára számít mert komoly jelentősége van marketing szempontból, ha nem így lenne, minek fejlesztenének ide a gyártók
az meg hogy ki csinálja a leggyorsabb vga-t, másik dolog, de azt nem tartom annyira nagy kunsztnak hogy rábasznak 2 gput egy nyákra és akkor kész a szuper vga, mert veszel 2 db-t és ugyanott vagy, kár hogy mindig 2 gpus kari van a csúcskategóriában és nem single chipek versenyeznek, csak ugye az drágább lenne a gyártóknaklényeg a lényeg szerintem számít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest