- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
krisztian112 #161 üzenetére
Note-ban pentile van, és WXGA HD super amoled, nem plusszos.
Másrészről:
Szerintem már ez is nagyon szép de S3-é valószínű szebb lesz mert kisebb kijelző szebb képet ad ugyan akkora felbontással.
SGS1-el nem is érdemes hasonlítgatni. A Note köröket ver rá a nagyobb felbontás bőven elfedi a pentile elrendezés hátrányait. SGS2-nek élénkebb színei vannak ugyan azon a beállításon a Note színei kicsit közelebb vannak szerintem a természeteshez. Telefon méretben ennyi élénkítés meg szerintem kell is, teljesen élethű kép elég fakó lenne. Én már csak ezért sem értem, minek arról vitázni, hogy mennyire élethű a színkezelés. Nagyjából elég ha stimmel kicsit legyenek élénkebbek a színek, hogy az ember lássa rendesen mi történik a kijelzőn. (TV-nél fontos a színhelyesség csak de azon meg nem ikonokat nézek egész nap stb. hanem filmet szóval ne keverjük a szezont a fazonnal a telefonon lehet ugyan filmet nézni de azért nem az az elsődleges profilja a telített a természetestől kicsit eltérő színek használat közben inkább előnyt jelentenek nem hátrányt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest