- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én speciel biztos elővenném a szívlapátot, ha valaki elárverezné a pc alkatrészeimet...
figyelmes olvasó rájöhetett magától, hogy például ebbe a gépbe az asus az alaplapot és a videokártyát adta.
volt 1-2 más szponzor, aki más alkatrészeket adott, és volt egy csomó alkatrész, amit Jones maga vásárolt meg a saját pénzéből. Például a vízhűtés, ha jól olvasom a cikket.tehát az asus dolgoztatja ingyen a moddert, majd elveszi azt, amiért ő fizetett és elárverezi?
szerintem dobni kellene a témát.
-
jones965
Modder
Nincs írásos megállapodás, amit kérek megkapok, legyen szó tuningról vagy moddingról. Ennek viszont természetesen értelem szerű velejárója, hogy ahol Asus érdekeltségű rendezvény van, ott jelen vagyok a kívánt géppel/gépekkel. Miért lenne ez pazarlás? Nekik reklám, nekem hobby, amiben tegyük hozzá nem kevés munkám van.
zotyko71: az árverés egy érdekes dolog, rengeteg technikai és könyvelési problémát generál. Arról nem is beszélve, hogy ezen hardverek túlnyomó része ES, így garancia nélküliek. (Persze ettől függetlenül lehet hogy lenne benne potenciál, de ehhez minden támogatást nyújtó cégnek a hozzájárulása szükséges, mivel egy gépben van amikor 3-4 szponzor termékei is megjelennek.) Ezért inkább szaporodnak a műhelyben, illetve folyamatos upgrade-t biztosít a mindennapos gépekben, ezáltal a régebbi módok új köntösbe költöznek.Nem egy gépem esett már 3-4 átépítésen, mert mindig volt valami ami miatt változtattam. A gépek pedig járják az országot önálló standon, színesítve az adott rendezvényt. A visszajelzések pozitívak, már más rendezvény szervezők is keresnek megjelenésekkel kapcsolatban. Ezáltal nekem a gépek folyamatos munkát és elfoglaltságot biztosítanak. Ezért írtam pár hozzászólással előbb, hogy nekem az elmúlt év ezen gépek építéseivel zajlik.
A szponzoroktól ami tényleges elvárás, hogy minél több helyen publikálva legyen az elkészült munka, aztán a többi a felhasználó dolga. Eddig úgy tűnik a fő szponzoromnak nem okoztam eddig csalódást. Ezt talán az támassza alá legjobban, hogy addig kapok támogatást, amíg kedvem van csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Mikrotik routerek
- Videós, mozgóképes topik
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest