- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem kell ez a lenézés. A google és a nagy kék sokkal többet kémkedik, mint bárki más. Ezen kár is összeveszni.
Az meg, hogy feleségem sem találkozott rendszerbeli reklámmal mindjárt 2 éve, amióta RN4-et használ, Anyám sem említett ilyent másfél év RN4 használat közben, de még én sem láttam az alatt az 1 év alatt, ameddig én is boldog RN4 tulaj és használó voltam, az mind annak lehet csak oka, hogy bekötött szemű marketingtermékek vagyunk, mint az összes RN4 tulaj, mert a topik összes h.sz-ét olvastam hivatalból, de senki nem említett ilyet. Sőt, a fiam sem látott reklámot szeptember óta az A2 lite telóján, amit a rendszer hozna magával. -
tomboy0013
veterán
Mintha nem kemkedne mindenki ezt úgy mondod.
Regisztrálni se kell bizonyos weboldalra és úgyis nyomon tud követni, na majd az oprendszerekbe nincs ilyen opció. Kicsik vagyunk mi ahhoz hogy átlassuk az egészet, a pénz meg nagy úr. Ha infó kell úgyis bárkiről bármit ki tudnak deríteni...
Reklámokkal meg még mindig nem találkoztam kb 3 hónap Poco használat után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest