- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
calambrito
csendes tag
válasz
tomboy0013 #272 üzenetére
Szia!
Mi a különbség a "Wateq-es garancia" (tehát amit a hivatalos Xiaomi-bolt ad) és az egyéb GSM-boltok által nyújtott garancia/biztosítás között? Én a hivatalos forrásból venném (Lurdy), de kezdem elveszíteni a türelmemet a megjelenéssel kapcsolatban. Először kb. 2 hónapja kérdeztem tőlük, mikorra várható. Azóta (több hetes különbséggel) még legalább kétszer érdeklődtem (mert a kb. dátumokból -amiket mondtak- nem lett semmi). Legutóbb -gyártási leállásra hivatkozva- azt mondták, kb. május elejére tolódik a megjelenés. Miközben a GSM-boltok már hetek óta árulják.
Tehát: érdemes várni a garancia miatt a hivatalosra? Mennyiben jobb, mint a GSM-boltok garija? Mi az előnye az egyiknek, mi a hátránya a másiknak?Előre is köszönöm!
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #255 üzenetére
ahogy írtam "pont annyira mind ha nem okosan használod"
ha ez neked semmennyire hajrá.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #250 üzenetére
kb pont annyira mind ha nem okosan használod és pl bizonytalan oldalakra jársz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #244 üzenetére
Egyértelműen tipp.
Válogass. [link] Ebbe mondjuk aztán tényleg van minden.
emeljek ki párat? -
Dare2Live
félisten
válasz
tomboy0013 #225 üzenetére
"nem a biztonsági frissítés fog megvédeni a valódi veszélytől hanem az ha ésszel használja az ember az okostelefonját."
Ésszel kiszűrheted a veszélyek egy 50%át de ennyi. Rakás lyukat nem tudsz elkerülni avval, hogy nem mész fura oldalakra, meg nem nyitsz meg mailwaret, meg...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
tomboy0013 #236 üzenetére
nekem is van egy sonyericcson Arc S vagy mi az. még 4.0-ás ice cream sandwitch-el, és minden müködik rajta. az már más kérdés hogy piszok lassú az 512-es ramjával, és 1 magos procival.
-
grafikus17
senior tag
válasz
tomboy0013 #236 üzenetére
"58# Serville
07:49, Dec-16-2018
Quote: zoneezonee replied at 2018-12-16 03:54
Everyone write to Xiaomi. Maybe they'll write back.I think it might be too late. Google has made notifications about licenses and requirements to all manufacturers long before Google made a recent drastic move to block all devices that do not meet Google's standard, but some manufacturers chose to ignore. Now Google's blocking action is more like a warning to those manufacturers "You got your chances, and you blew it".
Google's message is clear to those "bad boys" ......DON'T patronize me !"Egy szó mint száz, én beleestem a rossz fiú kategóriába.
-
grafikus17
senior tag
válasz
tomboy0013 #225 üzenetére
Mondjuk a biztonsági frissítésről csak annyit, hogy a Redmi note 2-öm decemberben lehalt. Az összes Google funkció leállt. Csak annak köszönhető, hogy még most is megy, hogy egy build programmal kellet hozzáadni két új sort, amivel most újra működik. De ha nem vagyok fórum tag akkor most új telefont kellett volna vennem, mert a xiaomi nem támogatja a készüléket a Google meg megakadályozza az alkalmazásainak a működését egy bizonyos bizt.frissítes alatt. A következő a note 3 note 4 4x lehet ........
-
margithid
veterán
válasz
tomboy0013 #208 üzenetére
Azért ne állítsuk azt, hogy a MIUI verziók olyan nagy újdonságokat hoznak.
Én örülnék ha lenne android 9 Note 5-re, de szinte tuti, hogy nem lesz.
Annak idején volt Nexusom szerettem, nekem bejött a salangmentes natur droid, mondom ezt úgy, hogy a MIUI jobban tetszik, de azért tényleg 1 évig támogathatnák. Mondjuk biztonsági frissítést nem tudom meddig kapunk, az se utolsó szempont azért.
Egyébként akinek nem tetszik a gyári droid, vagy túl puritán, az feltesz egy Nova-t és kész, az azért elég jó launcher. -
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #208 üzenetére
Kiegészítés:
És még mindig nem írtál snapi 660-as telót a 70-80-as ársávban (normális helyről természetesen) ami nem Xiaomi. Várom továbbra is. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #142 üzenetére
Az android One olyan kellemetlen a 7+ esetében hogy arra még akkor is lesz normális frissítés amikor a Note7-re már rég nem.
Példa: Note5 nem kap Android 9-et, pedig tavalyi, és 8.1-el jött ki.. és gondolom a Note6 sem lesz jobb helyzetben hogy itt a Note7-re (ami gondolom megint pár hónapot él). Szóval nem érzem az erőt benne ha 10ezerrel lesz olcsóbb, nfc nélkül -
Alarikman
senior tag
válasz
tomboy0013 #184 üzenetére
Lengyel régióval nekem nincs arcalapú feloldás. Orosszal van.
-
Noukoum
veterán
válasz
tomboy0013 #184 üzenetére
Vagy nyugodtan válts régiót és kapcsold ki az összes reklámot 2perc alatt. Persze ezt mondhatom annak aki csak írt egy troll kommentet, mikor telibe sz@rja a cég termékeit. De iphoneosként muszály volt megtennie
-
válasz
tomboy0013 #142 üzenetére
Ennyire fontos a CPU? A 636 akad normál használat mellett?
-
dlaj
őstag
válasz
tomboy0013 #117 üzenetére
Xiaomi MI A2 már kapható 62 ezertől.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #133 üzenetére
A 60-70 ársávval szerintem te játszod itt a hülyét. Nem azért mert nem lehetséges, azért mert feleslegesen szűkre veszed. Tudniillik nem 10ezres ársávokbam szokás gondolkodni. De ha csak félreértem és ide lövöd kb be a várható árát, de az ársáv neked sem ez, akkor mint már írtam, lehet atsiklottál felette, de jelenleg is ott Nokia7+.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #117 üzenetére
Milyen ársávban??
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
Kisebb eltérésekkel, drágábban
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #99 üzenetére
Ez meg nincs. Ahogy ára sincs amivel összehasonlítsuk
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tomboy0013 #95 üzenetére
Telekombnál most volt 7+ 69.900. Igaz máshol jelenleg 80-90 de ezért Android One, 6000es alu ház, és NFC.
Amúgy úgy írod mintha tudnád hogy ez itthon nem 90 lesz.
INGJOKE: ezért kb senki nem fog
Duliee: igen, mert ez tény és megfelel a felvetett kérdésre és mire ez idér még olcsóbb lesz -
válasz
tomboy0013 #95 üzenetére
Figyi, tudom mit fog írni. Hogy két napja a Telekomnál volt 69-ért Nokia 7 Plusz.... XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest