Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz Mr.Silkó #31 üzenetére

Láttam, Viktor0610 kommentjére reagáltam, aki ezt írta: "Még akkor sem adtam volna ki X névvel, ha a korábban itt elhangzott szerint előbb adták ezt a nevet a projektnek".
    Sajnos az a helyzet, hogy ha nagyon sokan azt hiszik, hogy a Samsung majmolja a szifont, pl mert tájékozatlanok, az marketing stratégiai szempontból öngól a Samunak, hiába nem utánzás.
    Ezért az elnevezésekkel nagyon okosan kell bánni. Erre írtam, hogy akkor viszont nagy gyomros X névvel kiadni (pont mert az emberek automatikusan összehasonlítják a szifon x-zel), ha valami nagyon odab@szós dolgot ötöltek ki, hogy felülírja az "X"-re adott érzelmi reakciót. Egyetértek Viktorral abban, hogy ha nincs űber innovációjuk, pl a hajlítható kijelző, inkább kerülni kéne. Felhasználóként idegesít ez a ki kit majmol score vadászat a hiteljobbágyok körében, de ha Samsung marketinges lennék, nagyon okosan választanék elnevezést, mert tudjuk, hogy nagy hanggal, nagy tömegben, a hüllőagyra masszírozva lényegtelenné válik mi az igazság. Így értettem.

Új hozzászólás Aktív témák