- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Láttam, Viktor0610 kommentjére reagáltam, aki ezt írta: "Még akkor sem adtam volna ki X névvel, ha a korábban itt elhangzott szerint előbb adták ezt a nevet a projektnek".
Sajnos az a helyzet, hogy ha nagyon sokan azt hiszik, hogy a Samsung majmolja a szifont, pl mert tájékozatlanok, az marketing stratégiai szempontból öngól a Samunak, hiába nem utánzás.
Ezért az elnevezésekkel nagyon okosan kell bánni. Erre írtam, hogy akkor viszont nagy gyomros X névvel kiadni (pont mert az emberek automatikusan összehasonlítják a szifon x-zel), ha valami nagyon odab@szós dolgot ötöltek ki, hogy felülírja az "X"-re adott érzelmi reakciót. Egyetértek Viktorral abban, hogy ha nincs űber innovációjuk, pl a hajlítható kijelző, inkább kerülni kéne. Felhasználóként idegesít ez a ki kit majmol score vadászat a hiteljobbágyok körében, de ha Samsung marketinges lennék, nagyon okosan választanék elnevezést, mert tudjuk, hogy nagy hanggal, nagy tömegben, a hüllőagyra masszírozva lényegtelenné válik mi az igazság. Így értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest