- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Blizzardking #39 üzenetére
Oke, így már érthető, mire gondoltál, még egyet is értek.
-
Blizzardking
őstag
Láttam, Viktor0610 kommentjére reagáltam, aki ezt írta: "Még akkor sem adtam volna ki X névvel, ha a korábban itt elhangzott szerint előbb adták ezt a nevet a projektnek".
Sajnos az a helyzet, hogy ha nagyon sokan azt hiszik, hogy a Samsung majmolja a szifont, pl mert tájékozatlanok, az marketing stratégiai szempontból öngól a Samunak, hiába nem utánzás.
Ezért az elnevezésekkel nagyon okosan kell bánni. Erre írtam, hogy akkor viszont nagy gyomros X névvel kiadni (pont mert az emberek automatikusan összehasonlítják a szifon x-zel), ha valami nagyon odab@szós dolgot ötöltek ki, hogy felülírja az "X"-re adott érzelmi reakciót. Egyetértek Viktorral abban, hogy ha nincs űber innovációjuk, pl a hajlítható kijelző, inkább kerülni kéne. Felhasználóként idegesít ez a ki kit majmol score vadászat a hiteljobbágyok körében, de ha Samsung marketinges lennék, nagyon okosan választanék elnevezést, mert tudjuk, hogy nagy hanggal, nagy tömegben, a hüllőagyra masszírozva lényegtelenné válik mi az igazság. Így értettem. -
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #37 üzenetére
Te: "Félreértés, természetesen simán elfogadom hogy van akinek az tetszik" "Annyiban biztos az, hogy akik nem próbáltak mást csak hátsót azok azt hiszik hogy az jó"
Én: "Használtam z5c-t huzamosabb ideig (oldalt az olvasó), iPhone-t kis ideig, egyik megoldás sem tetszett. Ahogy én fogom a telefont, úgy a hátlapi esik egyből ujjra, asztalon meg sosem szoktam feloldani" "Viszont ahány ember, annyi szokás"
Ehhez képest szerinted ez "nettó hülyeség." Persze mondd meg, hogy mi a kényelmes nekem, pláne azok után, hogy mindhárom módszer volt a kezemben és nem csak fél percig. Innentől kiszálltam
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
"Annyiban biztos az, hogy akik nem próbáltak mást csak hátsót azok azt hiszik hogy az jó, miközben elég egyértelmű, mind logikusan átgondolva, mind tapasztalat alapján, hogy a legszarabb helyen van.
Konkrétan semmi olyan nem szól mellette ami valamelyik másikra nem igaz, csak a másikak mellett más is szól."Még a telefonokról megy a diskurzus?
Bocs!
-
Wesder
titán
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
Vègigolvasva a hozzászólásokat az látszik hogy kötöd az ebet a karóhoz... Mièrt nem lehet elfogadni más álláspontját ès mièrt kell görcsösen ragaszkodni a sajáthoz?
El kell fogadni. Y-nak elöl tetszik, X-nek hátul....
-
szabi__memo
nagyúr
Ez nettó hülyeség. Jó vicc lenne nem esne a kezed a bekapcsoló gombhoz.
Illetve melyiknek nagyobb az esélye,hogy az ujjad nem esik az oldalsó bekapcsolóhoz vagy hogy nem esik a hátsóhoz? Nem nehéz kitalálni.Viktor0610:
Annyiban biztos az, hogy akik nem próbáltak mást csak hátsót azok azt hiszik hogy az jó, miközben elég egyértelmű, mind logikusan átgondolva, mind tapasztalat alapján, hogy a legszarabb helyen van.
Konkrétan semmi olyan nem szól mellette ami valamelyik másikra nem igaz, csak a másikak mellett más is szól. -
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #30 üzenetére
...ha az ujjad a bekapcsoló gombhoz esik. Sajnos nem egyforma mindenkinek a tenyere
Mindenesetre ahogy írtam is, ez egyén függő, ne akard ráerőltetni a többiekre az, ami nekik nem kényelmes
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Blizzardking #28 üzenetére
A Samsung adta előbb az "X" elnevezést a saját, hajlítható mobil tervének. Feljebb linkeltem.
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #24 üzenetére
Nem feltétlen. Viszont ahány ember, annyi szokás.
Használtam z5c-t huzamosabb ideig (oldalt az olvasó), iPhone-t kis ideig, egyik megoldás sem tetszett. Ahogy én fogom a telefont, úgy a hátlapi esik egyből ujjra, asztalon meg sosem szoktam feloldani. Nexus 5X-en szerettem meg a hátlapi megoldást, most A1-en is kényelmes. Pláne, hogy kijelzővel befelé van a zsebemben a telefon és így mire kiveszem, már rég fel is oldottam. -
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Vagy pont azért adják ki X névvel, mert akkora innováció lesz, hogy a beszélő kutyaszaros innovációs Iphone X-et szarba alázza. "Nálunk ilyen az X" mottóval. Nem tudhatjuk.
Amúgy - ha már az elnevezéseken lamentálunk - nekem aztán hót mindegy minek hívják, engem a neve addig érdekel, hogy meg tudjam találni az általam kívánt specifikációjú készüléket hogy hol vegyem meg. Ez a ki kit utánoz, ki kit koppint téma inkább identitás zombiknak szolgál táplálékul. -
Ákkk
addikt
válasz
Blizzardking #14 üzenetére
...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Bár nem engem kértél, de íme egy link.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
A másik kettő pedig még kényelmesebb lenne neked is.
Vagy próbáltad és van olyan szituáció amikor azon nem jobbak ennél? Nem hiszem -
válasz
szabi__memo #22 üzenetére
Nekem pl. kênyelmes.
Cáfolni nem akarom, amit írtál, szemlátomást nem tudnálak meggyőzni az előnyéről (pl. nem "vesz el" az előlapból), így csak leírom, hogy nekem ez a megoldás jobban bejön. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Nem az. Ha az lenne tudnád cáfolni amit írtam. Nagyjából semmi nem szól mellette a többi megoldással ellentétben
-
válasz
szabi__memo #19 üzenetére
Pedig látod, hogy hitvita, mert már több hozzászóláson keresztül beszélgetünk erről.
A duplakoppos feloldás hiányzik nekem a Mi A1-ből, azzal tökéletes volna a dolog. -
.Szaki.
addikt
A hajlíthatóság engem sem vonz, a kijelzőbe integrált olvasót pedig addig ne is rakják bele, amíg nem tudják tökéletesre megcsinálni, nem véletlen, hogy a nagy márkák egyike sem rukkolt még elő ilyennel. Én örülnék ha meg tudnák oldani azt, hogy egy rendes edzett üvegfólián keresztül is normálisan működő ujjlenyomatolvasó legyen a telefonokban a jövőben, ezt pedig mire kifejlesztik olyanra, mint a hagyományost, az nem fél-egy év szerintem.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Nem hítvita. Egyszerűen a legszarabb helyen van ahhoz hogy fel tudd oldani a leggyakoribb hétköznapi helyzetekben.
Próbáld asztalon hátlappal lefelé..
Aztán mondj ilyen egyszerű hétköznapi problémát az előlapi és az oldalsó megoldásnál -
-
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Ez felesleges hitvitát szülne, de pl. nekem olyannyira tetszik a hátlapi, hogy sokszor az iPhone 5s-nél is ott keresem.
-
válasz
Blizzardking #14 üzenetére
Értelek, de azért ez más.
Még akkor sem adtam volna ki X névvel, ha a korábban itt elhangzott szerint előbb adták ezt a nevet a projektnek.Ugyanaz, mint a MIUI 10. Felmerült a Xiaomiban, hogy MIUI X néven adják ki. Én remélem, hogy nem teszik.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Szánalmas Iphone koppintókból sosincs elég!
-
-
no more
veterán
Hát, jelenlegi formájában nem a legjobb a technológia. Nagyon lassú, illetve látszik a kijelző alatt maga az olvasó.
-
blagolf
senior tag
Galaxy X??? Ez valami vicc?
-
weberzolee
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #6 üzenetére
Az is elég, ha megússza öngyulladás nélkül
-
Saccco
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #6 üzenetére
Lesz Levi's gate, belenyomódik a varrás.
-
Saccco
nagyúr
Felveszi a farzseb formáját is.
-
e-newsee
addikt
Ez a cikk egy kicsit fura. Végig az ujjlenyomatolvasóról van szó, de közben folyamatosan az összehajtható telefon skiccei vannak beszúrogatva. Én utóbbit egy új cikkben kezeltem volna némi körítéssel.
-
modulus
aktív tag
Gondoltak erre is, a védő üveg nem fog gondot okozni azon a téren.
Viszont ezt az összehajthatóságot nem értem miért jó.
Nyilván van olyan terület, ahol jó lehet, de nem egy okostelefonban.
Vagy most még nagyobb, még hosszabb készülékeket akarnak gyártani és így nem lenne olyan sérülékeny?? -
Nem is igazán tartom jó lépésnek a kijelzőbe integrálni.
Üveglapot nem tehetünk rá, mert akkor nem érzékel megfelelően majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged