- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Láttam, Viktor0610 kommentjére reagáltam, aki ezt írta: "Még akkor sem adtam volna ki X névvel, ha a korábban itt elhangzott szerint előbb adták ezt a nevet a projektnek".
Sajnos az a helyzet, hogy ha nagyon sokan azt hiszik, hogy a Samsung majmolja a szifont, pl mert tájékozatlanok, az marketing stratégiai szempontból öngól a Samunak, hiába nem utánzás.
Ezért az elnevezésekkel nagyon okosan kell bánni. Erre írtam, hogy akkor viszont nagy gyomros X névvel kiadni (pont mert az emberek automatikusan összehasonlítják a szifon x-zel), ha valami nagyon odab@szós dolgot ötöltek ki, hogy felülírja az "X"-re adott érzelmi reakciót. Egyetértek Viktorral abban, hogy ha nincs űber innovációjuk, pl a hajlítható kijelző, inkább kerülni kéne. Felhasználóként idegesít ez a ki kit majmol score vadászat a hiteljobbágyok körében, de ha Samsung marketinges lennék, nagyon okosan választanék elnevezést, mert tudjuk, hogy nagy hanggal, nagy tömegben, a hüllőagyra masszírozva lényegtelenné válik mi az igazság. Így értettem. -
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Vagy pont azért adják ki X névvel, mert akkora innováció lesz, hogy a beszélő kutyaszaros innovációs Iphone X-et szarba alázza. "Nálunk ilyen az X" mottóval. Nem tudhatjuk.
Amúgy - ha már az elnevezéseken lamentálunk - nekem aztán hót mindegy minek hívják, engem a neve addig érdekel, hogy meg tudjam találni az általam kívánt specifikációjú készüléket hogy hol vegyem meg. Ez a ki kit utánoz, ki kit koppint téma inkább identitás zombiknak szolgál táplálékul. -
Blizzardking
őstag
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Szánalmas Iphone koppintókból sosincs elég!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest