- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
potrohosjoco #142 üzenetére
Érdekes. Akkor hogy lehet az, hogy a csere folyamatosan zajlik. Felhívnak a Samsungtól, megkérdik, hogy másnap alkalmas lenne-e, és hol szeretnéd átvenni. Érdekes módon akkor és ott van a készülék, amikorra és ahova megbeszélted velük. Voltak, akiket pénteken hívtak és szombaton megkapták a készüléket, engem szombaton hívtak, és vasárnap délelőtt vettem át egy SES-ben a telefont, ahol természetesen a teljes adat- és alkalmazásáttöltést is megcsinálták (4,25 GB volt), valamint az orrom előtt üresre törölték a régi telefont. Csak abban a két SES-ben, ahol vasárnap jártam, aznap 13 készüléket cseréltek.
-
potrohosjoco
csendes tag
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
Ja.
Meg zöld lett az akku ikon. -
Parallaxis
addikt
válasz
potrohosjoco #142 üzenetére
Dehogynem, az csereprogram oldalát rendszeresen frissítik
-
potrohosjoco
csendes tag
Jó ez a csereprogram, 1 hét alatt semmit nem csináltak.
-
NeRo28
aktív tag
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Nekem is újraindult már indok nélkül jópárszor!Egyszer fél óra alatt tudtam csak újraindítani!Lehet nekem is ez a probléma?
-
Vesztern
csendes tag
-
Vesztern
csendes tag
Friss: [link]
Nekem 26-án hozzák a cserekészüléket.
-
potrohosjoco
csendes tag
Kapott mar valaki csere keszuleket? Kivancsi lennek hogy M.O hanyat cserelnek ki.
-
potrohosjoco
csendes tag
-
anadroid
senior tag
Itt ellenőrizheted, hogy a telefonod a cserélendők között van-e.
-
psg5
veterán
Már hatósági szinten is megy a kommunikáció (ha még nem volt itt a topikban).
-
jacis
nagyúr
Egy bolti garis telóval mi lenne ilyen esetben?
-
t72killer
titán
válasz
#45553408 #119 üzenetére
Velem még nem fordult elő, de ismert probléma, a 4g hálózatról 3/2g-re lépéssel van gond, ami a hálózatfejlesztők és a teló együttes sara. Ritkábban (?) az lte-képes szifonok is produkálják, megoldás: hanghívásokra a VoLTE bekapcsolása vagy az lte kikapcsolása. Utóbbi esetben a szolgáltatónál lehet kártérítésért vagy ingyen repeaterért prüntyögni (az s7e topicban volt már erről szó).
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #111 üzenetére
kapufa.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Ez így eléggé kellemetlen. Nem szimpatikus a Samu számomra, de így pofára esni egy Flagshippel
-
Parallaxis
addikt
válasz
t72killer #114 üzenetére
A Note 7-et nem fogadja a szerviz a visszahívás miatt. Meg kell várnom, hogy cseréljék.
---
wesder:
Egyébként nem lehet kiszedni a bootloop-ból mint minden màsik androidos telefont?
Nem a bootloop a probléma, hanem az, hogy valószínű a flash hibás és nem írható rendesen.
Sem a Smart Switch vészhelyzeti telepítője, sem az Odin nem tud vele mit kezdeni. A romok települnek gond nélkül, majd az első indításnál, ahol inicializálja a készülék a rendszert, belefagy a műveletbe és onnan nincs tovább.Több fórumon is olvastam ugyanezt. 3-4 napig jól működik, majd egyre többet újraindul, míg végül végtelen bootloop. Minden helyreállítási kísérlet eredménytelen.
A visszahívás előtt több külföldi tulaj vitte szervizbe a készülékét ilyen hiba miatt és a megoldás alaplapcsere volt mindegyik esetben.Itthon nincs még szervizszolgáltatás ehhez a készülékhez, a Samsung ügyfelese azt javasolta, hogy vagy álljak el a vásárlástól és adjam le a készüléket, vagy várjam ki a csereprogramot, de ne küldjem be, mert nem tudják befogadni.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Egyébként nem lehet kiszedni a bootloop-ból mint minden màsik androidos telefont?
-
t72killer
titán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Miért nincs már a szervizben
?
-
t72killer
titán
válasz
tomboy0013 #111 üzenetére
Várj, neki ott van a note7 az asztalán
Janem, a műhelyben figyel a napon, épp töltődik az ebayes töltőn, hátha...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Azért nem kell túltolni
Előbb próbáld ki mielőtt beszélsz, mert láthatóan a friss készülékekkel nem sok tapasztalatod lehet. 2 böngésző meg 1-2 app azért nagyon nem visz el 4GB-ot rendszerrel meg táccsvizzel sem...
-
bebuci
tag
válasz
Parallaxis #109 üzenetére
Ok. Még így is olcsóbb minden idei modell mint a tavalyi 16 GB-os alma...
-
bebuci
tag
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Azért hülyeségeket nem kék összeírni... Német saturnban a 16 GB-os 6s még mindíg(ma) 749 euró, a 7 759€, míg az s7 630. Az s7 edge viszont 719 és az 180 euróval olcsóbb mint a 7plusz (899), valamint 135 euróval mint a 16gb 6s plus(854). A HTC, LG, huawei, sony stb. árait már nem is írom ide, ott jóval nagyobbak a különbségek. De tényleg semmivel sem drágábbak az iphoneok mint a többiek. Jelzem minden esetben a legolcsóbb model árait vettem figyelembe.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
de a 4GB gondolom kevesebbre képes
A 4 GB-ból a rendszer maximum 1,5 GB-ot képes felszabadítani, a többit elfoglalja a rendszer és a TouchWiz.
A rendelkezésre álló 1,5 GB esetén is igen agresszív a Samsung memóriakezelése, mert nagyon hamar kilöki a bent lévő alkalmazásokat. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
2GB-os N5X-en is nyitva tart Nougat alatt 8-10 app-ot nálam de a 4GB gondolom kevesebbre képes, a 6 meg pláne
Na mindegy, akit lehet húzzanak le. Erre épül a világ
-
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
Nem tudom....de nekem volt/van mind,amit felsoroltál. Az S7 jobb,mint a G4 és G5,kb mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest