- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
potrohosjoco #142 üzenetére
Érdekes. Akkor hogy lehet az, hogy a csere folyamatosan zajlik. Felhívnak a Samsungtól, megkérdik, hogy másnap alkalmas lenne-e, és hol szeretnéd átvenni. Érdekes módon akkor és ott van a készülék, amikorra és ahova megbeszélted velük. Voltak, akiket pénteken hívtak és szombaton megkapták a készüléket, engem szombaton hívtak, és vasárnap délelőtt vettem át egy SES-ben a telefont, ahol természetesen a teljes adat- és alkalmazásáttöltést is megcsinálták (4,25 GB volt), valamint az orrom előtt üresre törölték a régi telefont. Csak abban a két SES-ben, ahol vasárnap jártam, aznap 13 készüléket cseréltek.
-
potrohosjoco
csendes tag
válasz
Parallaxis #143 üzenetére
Ja.
Meg zöld lett az akku ikon. -
Parallaxis
addikt
válasz
potrohosjoco #142 üzenetére
Dehogynem, az csereprogram oldalát rendszeresen frissítik
-
potrohosjoco
csendes tag
Jó ez a csereprogram, 1 hét alatt semmit nem csináltak.
-
NeRo28
aktív tag
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Nekem is újraindult már indok nélkül jópárszor!Egyszer fél óra alatt tudtam csak újraindítani!Lehet nekem is ez a probléma?
-
Vesztern
csendes tag
-
Vesztern
csendes tag
Friss: [link]
Nekem 26-án hozzák a cserekészüléket.
-
potrohosjoco
csendes tag
Kapott mar valaki csere keszuleket? Kivancsi lennek hogy M.O hanyat cserelnek ki.
-
potrohosjoco
csendes tag
-
anadroid
senior tag
Itt ellenőrizheted, hogy a telefonod a cserélendők között van-e.
-
psg5
veterán
Már hatósági szinten is megy a kommunikáció (ha még nem volt itt a topikban).
-
jacis
nagyúr
Egy bolti garis telóval mi lenne ilyen esetben?
-
válasz
#45553408 #119 üzenetére
Velem még nem fordult elő, de ismert probléma, a 4g hálózatról 3/2g-re lépéssel van gond, ami a hálózatfejlesztők és a teló együttes sara. Ritkábban (?) az lte-képes szifonok is produkálják, megoldás: hanghívásokra a VoLTE bekapcsolása vagy az lte kikapcsolása. Utóbbi esetben a szolgáltatónál lehet kártérítésért vagy ingyen repeaterért prüntyögni (az s7e topicban volt már erről szó).
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #111 üzenetére
kapufa.
-
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #116 üzenetére
Ez így eléggé kellemetlen. Nem szimpatikus a Samu számomra, de így pofára esni egy Flagshippel
-
Parallaxis
addikt
válasz
t72killer #114 üzenetére
A Note 7-et nem fogadja a szerviz a visszahívás miatt. Meg kell várnom, hogy cseréljék.
---
wesder:
Egyébként nem lehet kiszedni a bootloop-ból mint minden màsik androidos telefont?
Nem a bootloop a probléma, hanem az, hogy valószínű a flash hibás és nem írható rendesen.
Sem a Smart Switch vészhelyzeti telepítője, sem az Odin nem tud vele mit kezdeni. A romok települnek gond nélkül, majd az első indításnál, ahol inicializálja a készülék a rendszert, belefagy a műveletbe és onnan nincs tovább.Több fórumon is olvastam ugyanezt. 3-4 napig jól működik, majd egyre többet újraindul, míg végül végtelen bootloop. Minden helyreállítási kísérlet eredménytelen.
A visszahívás előtt több külföldi tulaj vitte szervizbe a készülékét ilyen hiba miatt és a megoldás alaplapcsere volt mindegyik esetben.Itthon nincs még szervizszolgáltatás ehhez a készülékhez, a Samsung ügyfelese azt javasolta, hogy vagy álljak el a vásárlástól és adjam le a készüléket, vagy várjam ki a csereprogramot, de ne küldjem be, mert nem tudják befogadni.
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Egyébként nem lehet kiszedni a bootloop-ból mint minden màsik androidos telefont?
-
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Miért nincs már a szervizben
?
-
válasz
tomboy0013 #111 üzenetére
Várj, neki ott van a note7 az asztalán
Janem, a műhelyben figyel a napon, épp töltődik az ebayes töltőn, hátha...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Azért nem kell túltolni
Előbb próbáld ki mielőtt beszélsz, mert láthatóan a friss készülékekkel nem sok tapasztalatod lehet. 2 böngésző meg 1-2 app azért nagyon nem visz el 4GB-ot rendszerrel meg táccsvizzel sem...
-
bebuci
tag
válasz
Parallaxis #109 üzenetére
Ok. Még így is olcsóbb minden idei modell mint a tavalyi 16 GB-os alma...
-
-
bebuci
tag
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Azért hülyeségeket nem kék összeírni... Német saturnban a 16 GB-os 6s még mindíg(ma) 749 euró, a 7 759€, míg az s7 630. Az s7 edge viszont 719 és az 180 euróval olcsóbb mint a 7plusz (899), valamint 135 euróval mint a 16gb 6s plus(854). A HTC, LG, huawei, sony stb. árait már nem is írom ide, ott jóval nagyobbak a különbségek. De tényleg semmivel sem drágábbak az iphoneok mint a többiek. Jelzem minden esetben a legolcsóbb model árait vettem figyelembe.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tomboy0013 #104 üzenetére
de a 4GB gondolom kevesebbre képes
A 4 GB-ból a rendszer maximum 1,5 GB-ot képes felszabadítani, a többit elfoglalja a rendszer és a TouchWiz.
A rendelkezésre álló 1,5 GB esetén is igen agresszív a Samsung memóriakezelése, mert nagyon hamar kilöki a bent lévő alkalmazásokat. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
2GB-os N5X-en is nyitva tart Nougat alatt 8-10 app-ot nálam de a 4GB gondolom kevesebbre képes, a 6 meg pláne
Na mindegy, akit lehet húzzanak le. Erre épül a világ
-
-
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
Nem tudom....de nekem volt/van mind,amit felsoroltál. Az S7 jobb,mint a G4 és G5,kb mindenben.
-
w333
félisten
Új telefonokat fognak adni vagy szétgányolt Refub -t ? ez a nagy kérdés
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #96 üzenetére
A kupon csak a 2-es pont esetén jár, azaz ha másik telefont választ az ember. Szóval akinek most Note 7 van és cserét kér, annak beintés van. "Korrekt".
Bocs, lentebb nem voltam elég pontos.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kimaradt egy fontos dolog. Amennyiben valaki ezt választja...
"- aki nem cserét kér, hanem másik telefont annak 2016.09.15-2016.10.31 között van lehetősége erre személyesen, ahol a telefon árát az új telefonba beszámítják érték egyeztetéssel."
...akkor megtarthatja a Gear VR-t, azaz nem kell leadni. Azért ez így már korrekt, mert kapunk 15.000 Ft-os kupont és a Gear VR is megmarad (ami nyilván eladható lesz). Ha csak 20.000 Ft-ért adja el az ember, akkor is 35.000 Ft-al van bentebb.
-
válasz
A gyors (1C körüli) töltést én mindenféle eszköznél mellőzném, nem egészséges az akksinak.
-
ForRedGlory
félisten
Nah, infók, ami már publikus, de ez CSAK a Telekomra érvényes:
- 2016. októbertől cserélik a telefont, előtte telefonos megkeresés lesz
- aki nem cserét kér, hanem másik telefont annak 2016.09.15-2016.10.31 között van lehetősége erre személyesen, ahol a telefon árát az új telefonba beszámítják érték egyeztetéssel.
- 2016. november elején az érintettek kapnak 15.000 Ft értékű kupont, amit online lehet levásárolniAmúgy a Telekom is preferálja a gyors töltés kikapcsolását, bár ez gondolom nem nagy újdonság.
-
Lord Sidious
senior tag
Ez full bullshit...az Apple mindenkinek akinek abba a szuk szeriaba tartozott a keszuleket garancian tul is csereltek...mint az i5-nel a fokapcsologomb es a homegomb hibas szeriajaban erintett keszulekeket is. Nekem is egy 3! eves i5-ot csereltek ki, boven egy evvel tul a gariidon anno. De biztos igazad van, mert meg 6 evvel ezelott hallottal egy kamu levelrol, amit az Apple akkori CEO-ja irt egy felhasznalonak
-
Parallaxis
addikt
válasz
tomboy0013 #92 üzenetére
Gyakorlatban mit is vesz ebből észre egy felhasználó? Kb semmit?
Mondjuk annyit, hogy a böngészőben megnyit pár oldalt, átlép egy-két másik alkalmazásba és mikor visszalép mindent újratölt a készülék, mert 4 GB memória kevés erre.
De igazából meddő vita ez és még csak nem is iOS vs Android, mert pl. egy LG G4, vagy G5 is fényévekkel jobban kezeli a memóriát és hasonló alkalmazástesztben leveri az S7-et és a Note 7-et is.
Ez konkrétan a Samsung sara, hogy képtelen normálisan optimalizálni a készülékeire a szoftvert és még emellé teletölti bloatware-ekkel is. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #87 üzenetére
Teszt
és még te beszélsz gyerekességről. Gyakorlatban mit is vesz ebből észre egy felhasználó? Kb semmit? Erről ennyit. De persze erősköhetsz még, meg gondolom fogsz is.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ZoliM@ster #90 üzenetére
Igen lehet, mivel a Samsung volt büszke arra és reklámozta nagy mellénnyel, hogy desktop SSD sebességű az S7 és a Note 7 háttértára. Nos nem úgy tűnik, hogy ez igaz lenne.
Számítási kapacitásban meg azért egy GeekBench eléggé egzakt eredményt tud adni.Mondjuk enyhén röhejes, hogy régebben amikor az i5 idejében hasonló tesztek az Androidos jószágokat hozták ki jobbnak, akkor minden iPhone-os topicban ezeket a videókat nyomták orrba-szájba a heterek, mint nagy bizonyítékot, most, hogy fordult a kocka már nem annyira számít
--
Egyébként meg az, hogy a Samsung készüléke 4 GB RAM-al sem képes annyi alkalmazást tárban tartani, mint az iPhone 2 GB-al, az eléggé szánalmas és bár szerinted a valós használati körülményektől elrugaszkodott a dolog, de azért az átlag felhasználó 5-6 alkalmazást biza szeretne a tárban tartani és köztük esetleg váltogatni és amíg ez egy tavalyi iPhone esetén megy, egy idei Samsung flagshipnek már nem. Ebből viszont tetszik, vagy sem, lehet következtetéseket levonni. (Még, ha neked ez nem is tetszik.)
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Parallaxis #87 üzenetére
Az az alkalmazásteszt, hogy idióta módján (a valós használati körülményektől teljesen elrugaszkodva) nyitogatják meg az alkalmazásokat? Az fantasztikus...fenomenális! Ez alapján aztán lehet messzemenő következtetéseket levonni...bravó!
-
Wesder
titán
válasz
Parallaxis #87 üzenetére
Akkor most erre lehet fapfap?
-
Parallaxis
addikt
válasz
tomboy0013 #86 üzenetére
Egy OP3 vagy akár egy A5-ös Samu is hozzá azt a szintet bőven mint egy iPhone
Alkalmazástesztben a tavalyi iPhone megveri a Note 7-et is, mégis, miről beszész itt A5-ről
Az iPhone 7 meg az előzetes tesztek szerint közel kétszer gyorsabb, mint az OP3. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Van 1-2 ismerősnek is i6 azoknak is meg van hajolva, pedig nem hülye gyerekek akik hajlitgatjak. Legtöbbnek én vagy a szervizes kolléga mutatja meg azt hogy miért sargult el a kijelző oldalt egy pontban(mert sima zsebben hordastol is meghajlik és nyomja a kijelzőt egy pontban az akksi alatta ahogy megfeszul). Egy negyed millas telobol meg ne spórolják már ki az anyagot. Ezek az én tapasztalataim ebből tudok kiindulni.
Egy OP3 vagy akár egy A5-ös Samu is hozzá azt a szintet bőven mint egy iPhone nem kell feltétlen drága flagshiphez mérni, ezért mondom hogy lehúzas. Lehet érvelni mellette de ma már egy középkategóriás droidos telóbol is tudnak jobbat kihozni. -
Crafter32
őstag
#50) bebuci: Magyarországon mindent benyel az állampolgár. Itt ilyen nem lesz.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tomboy0013 #78 üzenetére
a bendgate miatt mert még ma is rengeteg ember hoz be hajlott iPhone 6-ot a szervizbe hozzánk
Nálunk a cégnél legalább 30 iPhone 6 van kézben, de még egy hajlítottat sem láttam, lehet, hogy felnőtt emberek nem azzal szórakoznak, hogy a készülékeiket hajlítgassák
Egyébként meg az, hogy nagyobb erő hatására elhajlik az user error (ha jól emlékszem a HTC készülékei kisebb erőtöl is meghajlottak, ott mégsem volt senki felháborodva), ellenben, ha a telefonod felrobban, kigyullad, az egyrészt nem a te hibád, másrészt életveszélyes. Még véletlenül sem kellen egy kalap alá venni a két dolgot.
amúgy piszok mód lehúzzák a buta embereket akinek nem számít mit vesz meg arany áron csak az alma legyen rajta.
Hidd el, sokaknak számít, hogy mit vesznek és pont azért választják az almát. Az arany ár meg röhejes, mert egyáltalán nem drágább, mint bármelyik másik flagship készülék, szolgáltatói választékban meg sokszor olcsóbb is, főleg tőlünk nyugatabbra (az Apple, meg úgy az összes többi gyártó is nagyívben tojik arra, hogy kishazánkban milyenek a fizetések és adók, ez nem az ő problémájuk /ugyanis az iPhone ára nem igazán változott a megjelenése óta, csak a mi fizetőeszközünk értéktelenedett el kissé, meg emelkedtek meg az adók/).
Samsung telót se vennék, de ők legalább nyíltan beismerik hogy ilyen csunyát hibáztak
Gondolom nincs más lehetőségük, mert sokkal nagyobb a gond, mint amit kifele kommunikálnak.
A Note 7-el felmerült egyéb problémákról persze azóta is mélyen hallgatnak. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #78 üzenetére
+1
Nem egy iPhone fantól olvastam azt a feltételezést, hogy talán nincs is olyan hatos, amiben az érintő ne lötyögne. Ez is az anyaghibára vezethető vissza.
-
törölt tag
Mekkora arcbefogás lesz, ha az új szifon ugyanígy ki fog gyulladni, de a user lesz a hülye...
-
tomboy0013
veterán
válasz
buvartacsko #18 üzenetére
Biztos nem a konkurencia generálta a dolgot
Látszik mennyire "elamerikásodunk", a sok naív gondolkodás nélkül bevesz ilyen több sebből is vérző butaságokat. De legalább néhány embernek helyen van az esze ahogy látom itt is.
Jó nagy szívás ez a Samsung-nak az biztos(bár valószínűleg itt is emberi mulasztásról beszélhetünk a tesztek során). Az apple-nek is vissza kellett volna a komplett 6-os szériát annó hívni a bendgate miatt mert még ma is rengeteg ember hoz be hajlott iPhone 6-ot a szervizbe hozzánk(nem is tudom láttam-e eddig olyan sima 6-os iphone-t ami nem volt elhajolva). Ott persze csak pár Plus példány esetén volt felfújja az elején amivel az összes tulaj kb kitörölhette. Na ez az igazán kapzsi hozzáállás azon felül hogy amúgy piszok mód lehúzzák a buta embereket akinek nem számít mit vesz meg arany áron csak az alma legyen rajta. Félreértés ne essék Samsung telót se vennék, de ők legalább nyíltan beismerik hogy ilyen csunyát hibáztak és beveszi a brutális mínuszt is a gyomruk (persze tudom, hogy saját érdek de akkor is). -
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
Már te is terjeszted ezt a nyilvánvaló csalást? Rosálok..
-
Matada2.3
veterán
Teljesen oké hozzáállás. Ennyi pénzért csoda, hogy meglepődünk.
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #63 üzenetére
trollkodás. lejáratsz minden iphone tulajt.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom a bevont készülékek átvizsgálás és helyrepofozás után visszakerülnek a piacra...talán nem is refurbished jelöléssel.
-
válasz
JoeCockBill #64 üzenetére
Meg a számításokba azt is bele kell venni a cégnek, hogy x darab baleset, sacc/kb egyetlen halálos áldozat után repül a készülék hatósági engedélyezése (usa-ban FCC ha jól tudom, németeknél TÜV), és attól kezdve a készülék annyit ér, mint a benne lévő kinyerhető fémtartalom.
-
törölt tag
Csak csendben merem megkérdezni: ezek után a samu gyáraiban tesztelik egyáltalán eladás előtt a telefonokat? Nálunk alap a 100%-os ellenőrzés ( Alpine..)
Ettől függetlenül korrekt teló a Not7, bár én ennyit telefonra soha nem adnék ki..
-
JoeCockBill
senior tag
nyilván kiszámolták mennyi lenne a potenciális perek költsége, és mennyibe kerülne a visszahívás, és az alacsonyabb árat választották. semmiféle derendestőlük dolog nincs ebben
-
BalanceR
addikt
Egy év múlva meg "Fillérekért" lehet majd refurbished Note7eket kapni?
-
Inkvizitor1
tag
Azért a nadrágjában ne hordja senki, hacsak nem akarja megkockáztatni, hogy felrobban a péló.
-
Ricardo
titán
Már csak sz a kérdés, hogy az új széria hogyan lesz megkülönböztethető, a régitől? Ha valaki fél év múlva akar venni, honnan fogja tudni, hogy melyik szériából való?
-
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Így van, a töltőáramkörben kell hogy legyen működő hővédelem. Az ősöreg sgs2-m is abbahagyja a töltést, amikor nagyon melege van (előfordult már, klíma nincs, 40+fok, telóra tűz a nap, közben egy órája pörög rajta a navi), az s7e uezt csinálja.
Amúgy azt lehet tudni, hogy az s7 szériák celláit ki gyártotta?
-
joey04
titán
válasz
Nem unod még? Ne égess már minket kérlek. És ez most nem szóvicc, hanem komoly. Ciki amit csinálsz.
-
Dealer95
őstag
válasz
potrohosjoco #48 üzenetére
Az hogy nem lett volna vízálló kutyát nem érdekli.
Hát szerintem csak a magad nevében beszélj.
-
potrohosjoco
csendes tag
Ha lett volna annyi eszük cserélhetős akksit raktak volna bele.
Az hogy nem lett volna vízálló kutyát nem érdekli. -
tomp
félisten
A samsung sdi eddig sem tudott telefonba 4,2-es lítium akksit gyártani. Összesen 4 samsung sdi akksim ment tönkre. 1db felfújódott egyik napról a másikra és kivéve az asztalra téve is melegedett, 2db fél éven belül fújódott fel, 1pedig szimplán elgyengült 1hónaposan. Xiaomi power bankoknál is az új széria dobta a camcung celláit.
Lehet, hogy autóban(bmw i3) és buszban (ByD) tökéletesek de telefonban... -
Parallaxis
addikt
Azért elég érdekes hozzáállást tanusít a Samsung...
Tegnap mikor megjelent a közlemény, akkor még szerepelt benne, hogy az elégedetlen vásárlók becserélhetik S7-re, vagy S7 Edge-re, mára ezt kivették a szövegből...
Az se semmi, hogy az én készülékemet is érintő bootloop halál se egyedi eset (fórumokat, cikkeket olvasva több száz Note 7-et érintett már eddig is) és erről mély kussolás van.
-
Burt1793
veterán
Oké, lehet, hogy van olyan autó, amiben mindig működik a szivargyújtó, plusz meg is lehet hekkelni, mint mindent, viszont a töltést is le tudja állítani a telefon, hogy ne gyulladjon ki. Egy terheletlen akkumulátor elég magas hőfokot kibír, persze kánikulában, tűző napon nincs hideg egy autóban...
-
Pyzoo
aktív tag
Korrekt hozzáállás!
Mondjuk ennyi pénzért elvárható!
Persze mondhatták volna azt is, hogy "rosszul fogod!" -
janeszgol
félisten
-
B-Clone
aktív tag
Nem tudom miért van mindenki hasra esve attól, hogy cserélik a készülékeket. Mindenki megnyugodhat, ennek semmi köze ahhoz, hogy a vásárlókat féltik.
Abban a pillanatban, hogy egyetlen olyan nagyobb anyagi kár, személyi sérülés /ne adj isten haláleset/ történt volna, ami bizonyíthatóan a telefonhoz köthető, olyan pereket és büntetéseket kapnának, hogy évekig azt nyögnék.
Ez pusztán saját maguk bevédése, valamint egy kis pozitív üzletpolitika arra, hogy a hiba elismerése utáni 24 órában 7 milliárd dollárt esett a részvényeik értéke. /az éves árbevételük 50-60 milliárd dodó, szóval ennek 15-20% -át bukták el egyetlen nap alatt, amit azért egy ekkora cég is megérez.
Elég komoly lehet most a befektetői nyomás és valószínűleg fejek hullottak.Egyébként hogy lehet jónak nevezni egy olyan szériát, aminek szinte bármelyik példánya potenciális kockázatot jelenthet.
Ha ez nem silány minőség akkor semmi.
-
Shyciii
veterán
Teljesen mindegy. A lényege, hogy használhatatlan, max bizonyos körülmények között az. A kigyulladó telefon jelző sem valós, hiszen csak egy gyártó akkumulátorával van gond (pont a Samu saját gyártásával), és ott sem minddel.
Amúgy meg antennahiba 250-300eFt-ért, és nem tudom használni a telefont úgy ahogy eddig szoktam, és erre azt mondják, hogy én fogom xarul, és használjam másképp? Bocs, de ez nekem egy kalap, hisz a megszokott módon ugyanúgy használhatatlan a telefon, pont, mintha nem is működne, vagy csak ütlegelhetek vele. -
mrThomi
addikt
Most akkor is kicserelik ha az enyembe a jo aksi van ? illetve europaba melyiket kuldtek szet ? össze vissza ? en azthittem rz csak amerikat erinti, europa kina stb... nem erintett az ügyben
-
Shyciii
veterán
válasz
Köztudott, hogy ilyen körülmények között az aksik életveszélyesek tudnak lenni. Ez jócskán túl van az ideális működési tartományukon.
-
Burt1793
veterán
válasz
Tacskó, a szivargyújtó nem tölti a telefont, ha nincs gyújtás... a telefon amúgy is leáll, ha a napon hagyott autóban nagyon felmelegszik, ez tényleg valós veszély, nem márkafüggő, ez fizika.
-
balaaazs
senior tag
Ezt már beszéltük valahol és többen egyet is értettünk abban, hogy azért egy kigyulladó telefont nem vennék egy kalap alá egy antennahibással... Ha már itt tartunk volt ezzel a problémával érintett készülékem és soha nem tudtam előidézni, szóval ha valami, akkor az fel volt fújva. Szerintem.
És azért alap, mert egy ekkora baki után nem tehetik meg, hogy ne ezt tegyék. Ez nem a vásárlók érdekében történik hidd el, ugyanúgy nem érdeklik őket.
egyébként ha tényleg korrekt lenne minden és szuper, akkor nem érezné senki szükségét a hasonlítgatásnak
xmaas: azzal egyébként egyetértek, hogy jó készülék
-
xmaas
őstag
válasz
Nemtudom valahogy ketlem hogy a haz elott hagyod a kocsidat es rakotod a keszuleket toltesre ott amikor a hazban sokkal gyorsabban/tobbet toltodne azonos idon belul .
Sot kicsit meg azt is ketlem hogy autoban kitudna gyuladni maga a hibas keszulek amikor sokkal gyengebb erossegu toltest kap szivargyujtbol mint halozatrol . .
Meg azt se tartom kizartnak elnezve hogy egy jo par eves model Jeep hogy megvolt az egesz rendezve hogy jol tudjanak perelni kihasznalva a helyzetet igy lesz majd zsiros penzecske amibol lehet venni uj autot stb. amcsik profik az ilyen mu balhekkal kapcsolatban .,eleg nehez lenne bizonyitani hogy nem a mobil volt a hibas amikor szarra van egve a kocsi belseje.
Mindegy meg ezzel a balheval is azt mondom hogy egy hihetetlenul jo keszulek az arazason kivul semmi "problema" nincs vele
-
Fejvadi
nagyúr
Korrekt hozzáállás.
-
janeszgol
félisten
válasz
Vajon tényleg így történt? Na de elég megnézni youtube-on a videókat (mobile battery exploison), egy akksi igen csak tud robbanni, utána meg ég, mint a veszedelem. Simán elképzelhető, hogy kigyullad az autó.
Egyszerű, mindenki tartsa kikapcsolva valami fémedényben, majd amikor szólnak, vigye el és cserélje ki. A józanész ezt kívánja. De aki meg akarta venni és nem alternatíva más, az vegye meg majd hivatalos úton, amikor bejöttek a cseréltek.
-
guminyúl
tag
válasz
Az iPhone6 vs. Note7 speed testet is linkeld be, légy oly kedves! Köszi!
-
balgab84
aktív tag
Samu:-):-):-)viccc:-) inkább sony xz vagy iphone7.
-
Burt1793
veterán
válasz
Uhh, ez már komoly, remélem senkinek nem lett baja. Köszi az infót Tacskó.
-
hito
nagyúr
De kíváncsi leszek a GSM boltok hozzáállására a sok eladott szürke importos (EU-n kívüli) Note 7 kapcsán. Ha nekiállnak nyavajáskodni, akkor vajon a Samsung lépni fog valamit a tulajok érdekében? Vagy a bizonytalan forrásból származó készülékeket is szó nélkül visszaveszi a Samsung a GSM boltoktól?
-
-
Shyciii
veterán
Miért lenne alap? Két beszállítótól kaptak akksit, és abból csak az egyik típusnál fordulhat elő ez, tehát nem kellene mindegyiket automatikusan cserélniük.
A másik, hogy ha alap, akkor az Apple miért nem csinálja ezt? Miért szarik a felhasználókra? Lásd anno a nagy felháborodást kiváltott antenna elhelyezési probléma illetve anyaghasználat. Még a usereket nézte hülyének, hogy rosszul fogják, vagy rossz tokot használnak. -
janeszgol
félisten
Akkor lenne igazad, ha minden készüléket érintene. De lehet, hogy csak egy gyártósor termékeit. Ha valóban pár százalék a hibás, akkor korrekt.
Burt1793, nagyon megviseli a telefont. Én monitort (ami előtt most is ülök) vettem 2008-ban, kiállított darabot. Úgy voltam vele, hogy ugyan annyi gari van rá. Ha rossz lenne, hamar tönkre menne. Ma is üzemel. De egy telefon más. Pláne egy Sony Z-szériás. (Ragasztó elfolyás.)
-
balaaazs
senior tag
-
-
mrdagatto
csendes tag
Csak félő hogy utána tele lesz a piac refurbished akku cserés mobilokkal...
-
balaaazs
senior tag
Nemár, mi ezen a példás? Tényleg nagyon szép telefon és nem is akarom szapulni a samut, de az, hogy ezt egy plusz érvnek tekintsük, az kicsit túlzás. Az, hogy kicserélik, az nem korrekt hanem alap, ha ezt külön díjazni kell, az elég nagy gond.
Egyébként pedig: "Vizsgálatunk fényt derített arra". Aki nem követi az eseményeket, annak ebből nem az jön le, hogy pár készülék elégett, ez már nem is annyira korrekt.
-
bajzal
őstag
Én nem szeretem az iphone-t tehát nem akarom védeni,de ez a note 7 felrobbanásos hiszti pont annyira van felfújva mint régen amikor megjelent az iphone 6, hogy elhajlik. Ugyan az volt mind a kettőnél, hogy az i6-nál is elhajlott sok ezerből kb. 3 és Note 7-nél is felrobban vagy 3 darab.
Inkább arra kéne figyelni, hogy a Samsung milyen korrekt módon jár el a történtek után. -
Burt1793
veterán
Brutál jól néz ki ez a mobil még mindig.
Megnyugtató, hogy a többi telefonjukkal nincs ilyen gond. -
Ádám16
addikt
Szerintem ez egy plusz indok a Samsung telefonjai mellett. Marmint nagy gaz, hogy igy került a piacra a Noteu, de az, hogy az osszes eddig eladott telefont kicserelik, igencsak peldas. Dobhatnanak egy uj akksit is az eddigi hasznaloknak. Kivancsi vagyok, kapnak e meg valami kompenzaciot az elorendelok/tulajok
-
embe
nagyúr
Nekem akkor is tetszik ez a teló.
-
Dealer95
őstag
Korrekten csinálják a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged