- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Amúgy a wp7-es készülékek is lehetnek még nagy sikerek, amint kijönnek az újak, szerintem nagyot fognak esni az árak. Más kérdés, hogy akinek az új funkciók fontosak (mint pl nekem) azok nem fogják igy se megvenni, hanem inkább várnak mig jönnek olcsóbb modelek vagy esnek az árak.
Akinek viszont ez nem fontos, hanem a kinézet a döntő, az nagyon boldog lesz egy Lumia 800zal!
Remélem dizájn terén hasonlót fog alkotni nokia mint wp7 esetén, nekem mind a 4 nagyon bejön. -
margithid
veterán
Halál semmiképpen nem lesz, max felvásárlás és akkor jöhet az android.
De ehhez szvsz meg kell buknia wp8nak.
A nehezén túlvan a nokia, részvényár is lassan-lassan 3$ lesz, a nyár eleji 1.6$-ról ez már nem rossz. Persze tudom ,akik 10ről vannak benne azok mit szólnak, de a sok költségcsökkentésnek meglesz a hatása, wp8 alá meg szerintem megint elég jó kis marketinget fognak tolni a finnek a microsofttal közössen.
A lényeg, hogy nekik le kell fedniük az egész piacot, 50e Fttól 200e Ft-ig wp8-cal.
Tudom ez az 50e Ft kissé viccesen hangzik, de elő kell állniuk ha nem is idén, de jővőre valami spéci olcsó wp8cal, hogy terjedjen rendesen, ha nem ők teszik meg, akkor megteszi majd zte vagy huawei.
Az alsó árszegmensben meg ott elsz az S40, van egy érzésem azt nem fogják kukázni, wp-nek se konkurencia. -
margithid
veterán
Ha 1 év múlva minden 5 eladott wp8 telefonból 3 nokia, akkor szvsz kint lesznek a csávából!
A másik meg, hogy a wp8at szerintem nem két hanem minimum 3 évig támogatni fogja microsoft, mivel komolyabb csere akkor elsz amikor win8-at is lecserélik.
Azt meg szerintem 3 évig tuti nem!
Amúgy 3 év múva meg már x86-os procik lesznek a telefonokban és létrejöhet a teljes kompatibilitás! Szigorúan szvsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest