- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Ez egyre érdekesebb. Az lenne a pláne az egészben, ha ez a Tango avagy WP7 Lite csak Nokiára lenne elérhető, és akkor a többi gyártó nem tudna ilyet kiadni, ezzel tuti szakítana a Nokia, persze más kérdés, hogy a M$ bele megy-e ilyenbe, de ha tényleg a nokia kérésére csinálják a tangót, akkor szvsz belemenne.
(#15) Brutális eb: Ez a dual-trial-...boot dolog érdekelne, tudnál valami infót/linket küldeni róla, (jöhet PÜ-ben is) ami legalább valami kiindulási alapként szolgálhat? Előre is köszönöm
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
Ez jó kérdés tényleg, lehet az lesz ám, hogy a nokia mellett másnak nem lesz "oolcsó" modelje, és ugye tudjuk, hogy mennyi lesz egy "olcsó" nokia várhatóan, 60enél nem olcsóbb.
Én azért remélem lg és zte megrázza magát és kideob valami kis pöpec és oclsó wp7et, öszintén szólva lgnek jobban örülnék -
Kari1
aktív tag
Látom már más válaszolt.
Ezért sem értem miért kell a rendszert butítani. Mivel már most ki lehet kb 50e Ft-ből hozni egy olyan rendszert amin futna a WP7 és szerintem ezt jövőre meglehet csinálni 30-35e Ft-ből. A rendszer butítás csak azért jó hogy még gyengébb hardvereket bele lehessen tenni hogy a haszon nagyobb legyen (mivel azokat sem árulnák olcsóbban.) -
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Igen, az van benne
Huawei IDEOS X5 a telefon neve, MA teszt is volt róla. -
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #30 üzenetére
Az pont beletartozik ebbe a körbe (plusz nem is létezik más MSM7x30 csak a 7230 és 7630).
-
kpal
nagyúr
Csak jó lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #25 üzenetére
Az 50.000 forintos Huawei alatt gondolom az X5 -öt értette amiben pont az a SoC (MSM7230) van ami a WP7 alapkövetelménye (MSM7x30)
-
robertel
senior tag
válasz
doncortio #23 üzenetére
Ez igy van, engem nem érdekel a hd, meg a 3d, játszani nem akarok, fényképezni meg bőven jó a nem hd is, mint pl nexusnál. De van egy érzésem, hogy csak ezért nem jönnének ki egy új verzióval, lesz itt még más is. Én azért bízakodok, hogy jó árban fogják adni ezeket a kütyüket.
-
doncortio
senior tag
Szerintem a Tango meg lesz 3D-s gyorsító nélkül és engedik a szarabb kamerákat és hopp megvan az olcsóbb modell... ne feledjük hogy a mostani WP7es telók magas ára at 5mp-s af-es hd-ban rögzíteni tudó optikák miatt van és a fenti két csonkítással még bőven megmaradna a WP7 élmény...
-
imisomogyi
aktív tag
Várjuk még ki, hogy mi lesz! Sztem a HTC perelni fogja az MS-t, mert ők hoztak ki salsa mobilt, meg cha-cha-t, itt meg jön a tango. Mondjuk ennyi erővel a Tondach is perelhetne, nekik is táncnevekkel vannak illettve a cserepi!
-
=Mentor=
őstag
Legyen már jövő szerda, remélem akkor végre világos és közérthető menetrendet raknak elénk a következő pár hónapot illetően és nem ártana 1-2 WP7 mobil bemutatása sem.
-
moonman
titán
azon gondolkodom, hogy ezt a tomeny ostobasag-halmazt vajon Mary Jo egyedul szulte meg egy hosszabb ejszaka utan, vagy segitett neki a szuperszakerto Paul Thurrott is...?
-
Sofian
őstag
Nah...szóval akkor a középkategóriába is WP7 megy... nem Symbian.. ennyit a még lesz support ígéretről..
-
robertel
senior tag
válasz
Valentino K. #14 üzenetére
Nem látod a fától az erdőt..
Attól, hogy lesznek oclsóbb mobilok még nem fog elkurvulni, ahogy Te fejezed ki magad.
Lehetnek funkcionalitásbéli különbségek pl. -
xlife11
senior tag
válasz
A Nokia miatt egyetlen egy rendszer nem kurvult el, főleg nem az Android.A Symbianról lehet vitatkozni, nem tud megújulni, kész.
-
Brutális eb
addikt
válasz
"Jájj, remélem nem fog a Nokia miatt elkurvulni ez a rendszer is, úgy, mint az android."
Hehe neked is droid parád van látom a hszeidből.
lerrííí pédzs meglátogatott valamelyik este kiskorodban?Kurvuljon csak tovább ha iyen lehetőségek vannak benne(Buherátoroknak) mint a multi boot.
Jelen pillanatban is 4 rom van a telómon 30 sec alatt váltogathatok köztük.
Tudom ez sokaknak nem mond semmit de pl én imádom. -
Valentino K.
senior tag
Jájj, remélem nem fog a Nokia miatt elkurvulni ez a rendszer is, úgy, mint az android.
Könyörgöm, hogy ne lökjék ki tonna számra a rókabőr telefonokat, mint ahogy azt a symbian esetében tették. -
robertel
senior tag
Kiváncsi leszek, hogy milyen funkcionalitás beli különbségek elsznek, midnenesetre üdvözitő, hogy lesznek oclsóbb nokiák.
Lehet az új wp készülékekem egjelenésekor se kell kapkodni, meg kel várni, hogy kijöjjenek az olcsóbb készülékeke, mivel szeritnem elöször a csúcsgépek jönnek.
És hát igen, 1 GHz-es procik egyenlőre még nem lesznek 30e Ft-ért.
De az is naygon jó szerintem, hogy xperia mini ilyennel már 60e ft alatt elvihető nyitóáron! -
Ricardo
titán
Miért nem lepődöm meg. Nem a Nokia nő fel a feladathoz, hanem a MS enged.
A minimum hardver követelményeknek megfelelő vas simán beférne a közép kategóriába, főleg mire a Nokia előrukkol velük. Esetleg lesznek "nagyon olcsó" Wp7es Nokiák.Másik kérdés a fragmentálódás. Eddig az egységesség volt az egyik fő fegyvere a rendszernek, ahogy az iOs-nak is. Sőt a Droid kapcsán egyenesen megállapítást nyert hogy az lesz a halála.
"Nem eshetnek abba a hibába, mint android esetén, hogy "ugyanaz" a rendszer fut a a Voda 858-on, mint egy SGS-en."
Szerintem ez nagyobb hiba. Ezzel megosztottabb lesz mint bármi más. Ha ugyanúgy hívják akkor megtévesztő lesz, mert nem tud annyit. utána teszik hogy light
Ha lesz egy másik rendszer, ami kisebb tudású, más programellátottsággal rendelkezik, esetleg a neve is más (az előbb említett ok miatt), akkor az tulajdonképpen egy más rendszer, ami csak hasonlít a nagyobb testvérre.
-
korpicschess
veterán
-
Kari1
aktív tag
"...jövőre érkező „Tango” frissítése..." szvsz a mostani WP7 is elfutna egy 800Mhz-es procin ami pl. egy 50eFt-s Huawei-ben van. Ha a technológia ilyen ütemben fejlődik (okt-nov környékén 4 mag) akkor szvsz 800Mhz - 1Ghz-es egymagos procit bele lehet tenni egy 35e ft-s telefonba.
-
Rickazoid
addikt
Esetleg zárt lesz a platform és ez mehet az S40 helyére..
-
plus44
veterán
Tango, Mango, Bangó Margit...jó nevek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft Windows Phone „Tango” platformja a Nokia olcsóbb modellek iránti igényeinek kielégítésére készülhet.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest