- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
-
robertel
senior tag
Ez jó kérdés tényleg, lehet az lesz ám, hogy a nokia mellett másnak nem lesz "oolcsó" modelje, és ugye tudjuk, hogy mennyi lesz egy "olcsó" nokia várhatóan, 60enél nem olcsóbb.
Én azért remélem lg és zte megrázza magát és kideob valami kis pöpec és oclsó wp7et, öszintén szólva lgnek jobban örülnék -
robertel
senior tag
válasz
doncortio #23 üzenetére
Ez igy van, engem nem érdekel a hd, meg a 3d, játszani nem akarok, fényképezni meg bőven jó a nem hd is, mint pl nexusnál. De van egy érzésem, hogy csak ezért nem jönnének ki egy új verzióval, lesz itt még más is. Én azért bízakodok, hogy jó árban fogják adni ezeket a kütyüket.
-
robertel
senior tag
válasz
Valentino K. #14 üzenetére
Nem látod a fától az erdőt..
Attól, hogy lesznek oclsóbb mobilok még nem fog elkurvulni, ahogy Te fejezed ki magad.
Lehetnek funkcionalitásbéli különbségek pl. -
robertel
senior tag
Kiváncsi leszek, hogy milyen funkcionalitás beli különbségek elsznek, midnenesetre üdvözitő, hogy lesznek oclsóbb nokiák.
Lehet az új wp készülékekem egjelenésekor se kell kapkodni, meg kel várni, hogy kijöjjenek az olcsóbb készülékeke, mivel szeritnem elöször a csúcsgépek jönnek.
És hát igen, 1 GHz-es procik egyenlőre még nem lesznek 30e Ft-ért.
De az is naygon jó szerintem, hogy xperia mini ilyennel már 60e ft alatt elvihető nyitóáron!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft Windows Phone „Tango” platformja a Nokia olcsóbb modellek iránti igényeinek kielégítésére készülhet.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest