Új hozzászólás Aktív témák
-
zooi
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #56 üzenetére
nálam sem?
[P
]
[/P] -
zooi
csendes tag
énsem
-
zooi
csendes tag
sziasztok
-
elit_hun
őstag
válasz
(Kolombusz) #56 üzenetére
Már rendbe jöttek, csak 35-40 percig volt gond vele
Holnap meg végre megvehetem azt az új epic gyűrűmet
-
elit_hun
őstag
Lagggolnak a BG-k...Nem lehet normálisan játszani, előbb is 6 mp-s késleletetés volt...
-
elit_hun
őstag
Most akkor konkrétan mi a bajod ezzel az írással? Leírtam WoW-os életutamat, ha nem érdekel, nem tetszik, nem kell elolvasni...
Mi a bajod azzal, hogy nem ékes magyarral írtam eme többszörösen összetett, egyaránt mellérendelő és alárendelő mellékmondatokat tartalmazó mondatott? Lefordítani a grindelést meg ezeket, olyan mint az, hogy a magyarok szeretik lefordítani a kűlföldi írok, költők stb neveit...Szerintem nevetséges ez a fordítási kényszer.
-
Agyasima
őstag
Kicsit komolyabban kéne moderlálni a címlapos írásokat. Ez _sem_ odavaló. Se a nyálas-verses-szerelmes cuccok. Ezekkel az írásokkal azt lehet elérni, hogy csökkenjen az olvasótábor.
Mod: kedvenc mondatom: "Ismét questelni kezdtem, grindelni, farmolni és minden jól ment, lvl 57-es voltam, amikor jött az a patch, ami a lvl 20-60 közötti szintlépéshez szükséges XP mennyiséget csökkentette 30%-al, valamint a questek által adott XP is nőtt 30%-al." szép magyar...
-
elit_hun
őstag
válasz
(Kolombusz) #48 üzenetére
Klán volt
Vagyis a volt klánom, 3 héttel ezelőt megszűnt, a vezetők elmentek valami jobb klánba...A mostani klánom meg egy rakás n00b, még karát se csinálták végig
-
elit_hun
őstag
Ez igaz, de mit tehetek, jobban szeretek pvp-zni
Az egyetlen lvl 70-es insta ahol voltam, a Shadow Labirinth volt (nem heroic). Itt tőrtént egy vicces eset is:A nagy agykontrolos ogre előtt voltunk, az okos gnome mage mondta: Lets go! Everyone ready? OK! Persze nem várta meg, míg elmondjuk neki, a tank halott... Itt is a pvp mentett meg, ugyanis a pvp gearemnek köszönhetően buffolva ~12k HP-m volt (alap 10100 volt akiroban) Így képes voltam letankolni 3 mobot (pvp talentnek köszönhetően sebzés 20%-a átmegy a minionomra) MOndjuk healelni kellett, nem kicsit, nagyon, de megúsztok
-
Viktor77
titán
Köze nincs egymáshoz a kettőnek, de kétségtelen, nagyon sokadik írás ez már a témáról. De ha kikívánkozik az emberből...
Az íráshoz:
"de aztán miután eszembe ötlött, hogy nincs kedvem egész hétvégéket arra „elpazarolni”, hogy szörnyeket ölögetek sorba, azért, hogy sok DKP-m legyen, amiből aztán majd valamikor a távoli jövőben megkaphatom a Tier4-es tokent…"
Akkor valószínűleg sosem fogod megtapasztalni azt az érzést, amikor egy-egy nehezebb boss 2-3 hét tryolgatás után lemegy, és egyszerre kiált fel az egész raid.
A szörnyeket meg nem a dkp-ért ölögeted (mondom én ezt, mint hírhedt lootkurva), hanem mert jó érzés 25 emberrel vállvetve küzdeni.
-
(Kolombusz)
veterán
Én a TomTom, Cartographer, Lightheaded és Damagemeter addonokat használom.
Na meg az elmaradhatatlan Auctioneert. -
S4m
csendes tag
szvsz a Mapcoords nál sokkal jobb a cartographer nevű, sokkal több infó és extra van (infók az instákról, h alli/ horda terület, npc-k questek stb) rajta plusz nem kell felfedezgetni a térképet hanem alapbol mindent látsz
amugy nekem tetszett az írás pont a személyes volta miatt -
VoDaFoNe
aktív tag
Wow - GW ugyanaz kivesézett téma....
-
Hát, ebből én egy-két szót értettem csak. Ééés szerintem ez nem baj.
Egy South Park rész jut eszembe. -
3psilon
aktív tag
Hú ezt most elolvastam, mint valaki aki még sosem MMORPG-zett... hát... kicsit sok a szakszó
-
elit_hun
őstag
Najó, azért persze vannak csajok a WoW-ba, én is ismerek 2 WoWos csajt személyesen (volt oszt-társak...) de elmondható, hogy 1% alatt vannak
Ja amúgy ha valaki a Bloodhoofon játszik Ali oldalon, akkor vegyen fel friends listre
Bár magyarokból a bloodhoofon nincs valami sok, kb 5-6-an vagyunk.
Wolverine: Én meg most olvastam a WoW insideren, hogy egy családban a 11 éves gyerek anyucival-apucival SSC-t végezte ki nemrég, és csinálják BT atunment, azé nem rossz, 12 éves szülinapjára megkapja a Tier6-os vállast
-
aBONiE
csendes tag
Addonok, en pl mar a Bartender nelkul sem tudok elni
Nekem tetszett a cikk, ugyes
Ma ertem el a 30at a kis shadowpriestemmel, menni kene tovabb farmolni -
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Akadnak, pl. a mi kis magyar közösségünkben is van egy lány, csak már házas és a férje is wowozik. 23-24 év körüliek.
-
elit_hun
őstag
BS-en a játékosok 95%-a magyar, ez meg is látszik a színvonalon
Ja amúgy ha valaki az Arathoron játszik hordásként, majd /w-ze meg Iamwarlock nevű undead warlockot
Vamp: Ez minden, csak nem W3 engine
mod:csajozni a WoW-on? Nemár, csajozásra a CoD4 is jobb...A legutóbbi "csaj" akivel együt játszottam, az egy 41 éves családanya volt XD
-
VR6-Fan
veterán
válasz
philoxenia #20 üzenetére
hát én se vagoyk vér profi angolból, jó egyszerübb beszédet meg értem a játék szelngjébe meg gyorsan bele lehet tanulni...
az arathoról tudom hogy baromi sok magyar van rajta(itt is játszok), vannak finnek, lengyelek, persze angolok(angol szeró) Észak eu népek vannak túlnyomó részt a baromi sok magyar mellett
ilyen szero még a bloodscalp, csok ott magyarokban meg általába is a horda dominál(arathor pont a fordítotja), szerintme ott valamivel több a vérpistikék száma.
jah igen ahogy Rexpect írja, mindig mindenhol a barátod
asszem arathoron van 1 v 2 orosz guild is, szla proba cseresznye
-
RexpecT
addikt
válasz
philoxenia #22 üzenetére
Ha van egy alap angol tudásod akkor ellehet vele játszani.Legfejebb megnézed hogy melyik kveszthez milyen cuccok kellenek és hol találhatóak.Én is így játszom
.
-
Vamp
senior tag
válasz
philoxenia #20 üzenetére
Kak gela?
Egyébként ha jól tudom, a Wow motorja egy továbbfejlesztett War3 motor. Mondjuk elég rendesen továbbfejlesztett, egy-két dologban látni csak hogy így van. Bár a war3 motorja, ha a részletekről van szó, nem egy hudebazze, de összességében hatalmasat dob a játékélményen.
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia #20 üzenetére
Angol/német/francia/spanyol szerverek vannak jelenleg; és tervben van az orosz nyelvű szerverek indítása.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
philoxenia #18 üzenetére
annyit nem W3-aztam...
grafra megőrizte azt a világot amit a Warcraft hordoz(persze feljívitva, mai játékok melett baromi egyedi)
filingre ha embert érdekli a warcraft és ez a fantyzis világ akkor nagyon jó(vagy egyik vagy másik is elég)
az egésznek a kulcsa az hogy be kell kerülni egy jó csapatba aztán könnyen is megy a fejlödés(bár én egyedül fejlödtem talán akkor amikor a legnehezebb volt, de pár pillanatra még mindig szivesen vissza gondolok)
lényeg a lényegben tölsd le és kérj valakitől egy trial acc kodot probáld ki, de kezeld fenttartásokkal.
-
VR6-Fan
veterán
tudom ezért kb 2 hónap után vissza is megyek feltéve hogy jönnek a többiek is a baráti társaságból(am 2,4-es partch mikor lesz elérhető?)
jah volt olyan hogy 7 hónapig nem játszotam és teljesen jól elvoltam...
az biztos hogy hosszú távon fiatal korbna tönkre tesz...
philoxenia:megoldható, bár nem hiszme hogy életme párját ott fogom megtalálni
miért nem jó WoW-zni ha HC-n csinálod(napi 5 óra raid akkor nincs életed viszont elérsz mindent a játékban)
ha egyedül vagy rossz guildel probálkozol gjara mész mert csak vergödsz
utálom a vérpistékéket(szubjektív)
WoW utolsó esélye nálam:egy szép nagy jó nem vérpistikés guild meg fáradt hc játékosokkal, baráti radikkel
különben is nyáron c.mon autó
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Vannak, nem is egy
-
philoxenia
MODERÁTOR
Vannak csajok? Az lenne az igazi, ha ott csajoznál be....
Wolv: de nem tudod biztosra, ki igazából az, aztán beleszeretsz egy 120 kilós szakállas csajba....
-
Wolverine
félisten
-
concret_hp
addikt
kocka-e vagy?
-
VR6-Fan
veterán
kiváncsi vagyok mikor unod meg hoszabb időre
-
Pukkancs
aktív tag
Titan paneled van? Mert az egy kegyetlenjó addon.
-
Wolverine
félisten
Hmm, ha Nagrandban még csak 67-es voltál, akkor messze nem csináltál meg minden questet
Én ott elértem a 70-et, és utána 3 zónányi küldetésből jött a pénz a flying skillre
-
elit_hun
őstag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
A Durotant nem engedélyezik, de Durothan nem Thrall apja, így kénytelenek engedélyezni
Ez olyan mint hogy Thrall-t nem lehet kezdeni, de Trall, Thral-t lehet
Mondjuk így is vicces, hogy az Orc vezér apjának a nevét adtam egy Human Warlocknak -
Crystalheart
őstag
Most komolyan, engedélyezik a Durothan nevet?
Azt hittem, simán letiltották a játékbeli neveket
-
7
addikt
Ez mehetett volna a Gamepodra, a Logout offjában nincs sok helye...
A helyesírásra meg igenis ügyelhetsz - megírod a cikket, előredatálod, aztán egy nyugodtabb pillanatodban átnézed, és csak azután publikálod.
Ne haragudj, nagyon nem fogott meg a cikk, főleg azért, mert nem itt van a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest