- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Akadnak, pl. a mi kis magyar közösségünkben is van egy lány, csak már házas és a férje is wowozik. 23-24 év körüliek.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
philoxenia #20 üzenetére
hát én se vagoyk vér profi angolból, jó egyszerübb beszédet meg értem a játék szelngjébe meg gyorsan bele lehet tanulni...
az arathoról tudom hogy baromi sok magyar van rajta(itt is játszok), vannak finnek, lengyelek, persze angolok(angol szeró) Észak eu népek vannak túlnyomó részt a baromi sok magyar mellett
ilyen szero még a bloodscalp, csok ott magyarokban meg általába is a horda dominál(arathor pont a fordítotja), szerintme ott valamivel több a vérpistikék száma.
jah igen ahogy Rexpect írja, mindig mindenhol a barátod
asszem arathoron van 1 v 2 orosz guild is, szla proba cseresznye
-
RexpecT
addikt
válasz
philoxenia #22 üzenetére
Ha van egy alap angol tudásod akkor ellehet vele játszani.Legfejebb megnézed hogy melyik kveszthez milyen cuccok kellenek és hol találhatóak.Én is így játszom
.
-
Vamp
senior tag
válasz
philoxenia #20 üzenetére
Kak gela?
Egyébként ha jól tudom, a Wow motorja egy továbbfejlesztett War3 motor. Mondjuk elég rendesen továbbfejlesztett, egy-két dologban látni csak hogy így van. Bár a war3 motorja, ha a részletekről van szó, nem egy hudebazze, de összességében hatalmasat dob a játékélményen.
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia #20 üzenetére
Angol/német/francia/spanyol szerverek vannak jelenleg; és tervben van az orosz nyelvű szerverek indítása.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
philoxenia #18 üzenetére
annyit nem W3-aztam...
grafra megőrizte azt a világot amit a Warcraft hordoz(persze feljívitva, mai játékok melett baromi egyedi)
filingre ha embert érdekli a warcraft és ez a fantyzis világ akkor nagyon jó(vagy egyik vagy másik is elég)
az egésznek a kulcsa az hogy be kell kerülni egy jó csapatba aztán könnyen is megy a fejlödés(bár én egyedül fejlödtem talán akkor amikor a legnehezebb volt, de pár pillanatra még mindig szivesen vissza gondolok)
lényeg a lényegben tölsd le és kérj valakitől egy trial acc kodot probáld ki, de kezeld fenttartásokkal.
-
Wolverine
félisten
válasz
philoxenia #15 üzenetére
Vannak, nem is egy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest