Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
(Kolombusz) #56 üzenetére
Már rendbe jöttek, csak 35-40 percig volt gond vele
Holnap meg végre megvehetem azt az új epic gyűrűmet
-
elit_hun
őstag
Lagggolnak a BG-k...Nem lehet normálisan játszani, előbb is 6 mp-s késleletetés volt...
-
elit_hun
őstag
Most akkor konkrétan mi a bajod ezzel az írással? Leírtam WoW-os életutamat, ha nem érdekel, nem tetszik, nem kell elolvasni...
Mi a bajod azzal, hogy nem ékes magyarral írtam eme többszörösen összetett, egyaránt mellérendelő és alárendelő mellékmondatokat tartalmazó mondatott? Lefordítani a grindelést meg ezeket, olyan mint az, hogy a magyarok szeretik lefordítani a kűlföldi írok, költők stb neveit...Szerintem nevetséges ez a fordítási kényszer.
-
elit_hun
őstag
válasz
(Kolombusz) #48 üzenetére
Klán volt
Vagyis a volt klánom, 3 héttel ezelőt megszűnt, a vezetők elmentek valami jobb klánba...A mostani klánom meg egy rakás n00b, még karát se csinálták végig
-
elit_hun
őstag
Ez igaz, de mit tehetek, jobban szeretek pvp-zni
Az egyetlen lvl 70-es insta ahol voltam, a Shadow Labirinth volt (nem heroic). Itt tőrtént egy vicces eset is:A nagy agykontrolos ogre előtt voltunk, az okos gnome mage mondta: Lets go! Everyone ready? OK! Persze nem várta meg, míg elmondjuk neki, a tank halott... Itt is a pvp mentett meg, ugyanis a pvp gearemnek köszönhetően buffolva ~12k HP-m volt (alap 10100 volt akiroban) Így képes voltam letankolni 3 mobot (pvp talentnek köszönhetően sebzés 20%-a átmegy a minionomra) MOndjuk healelni kellett, nem kicsit, nagyon, de megúsztok
-
elit_hun
őstag
Najó, azért persze vannak csajok a WoW-ba, én is ismerek 2 WoWos csajt személyesen (volt oszt-társak...) de elmondható, hogy 1% alatt vannak
Ja amúgy ha valaki a Bloodhoofon játszik Ali oldalon, akkor vegyen fel friends listre
Bár magyarokból a bloodhoofon nincs valami sok, kb 5-6-an vagyunk.
Wolverine: Én meg most olvastam a WoW insideren, hogy egy családban a 11 éves gyerek anyucival-apucival SSC-t végezte ki nemrég, és csinálják BT atunment, azé nem rossz, 12 éves szülinapjára megkapja a Tier6-os vállast
-
elit_hun
őstag
BS-en a játékosok 95%-a magyar, ez meg is látszik a színvonalon
Ja amúgy ha valaki az Arathoron játszik hordásként, majd /w-ze meg Iamwarlock nevű undead warlockot
Vamp: Ez minden, csak nem W3 engine
mod:csajozni a WoW-on? Nemár, csajozásra a CoD4 is jobb...A legutóbbi "csaj" akivel együt játszottam, az egy 41 éves családanya volt XD
-
elit_hun
őstag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
A Durotant nem engedélyezik, de Durothan nem Thrall apja, így kénytelenek engedélyezni
Ez olyan mint hogy Thrall-t nem lehet kezdeni, de Trall, Thral-t lehet
Mondjuk így is vicces, hogy az Orc vezér apjának a nevét adtam egy Human Warlocknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged