- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Sikerült. 2 féle tesztet csináltam így hirtelen. A kilőtt hotwheels a sima ügy volt, ellenben ha állat módjára pörgök a forgószékben kezembe a telefonnal akkor picit eldől a világ. Maradjunk annyiban hogy amit az i5 csinált a vonattal az szerintem túlzás.
De majd ha tudok 100-as tempójú vonat mellett kamerázni, akk megpróbálom a többit is.[ Szerkesztve ]
-
-
Plebi
senior tag
Az adott gép, ha támogatja akkor a a tesztben használt felbontásba kellett volna állítani a felbontását, nem az elkészült full méretű képet kell lekicsinyíteni. Értem itt, hogy a gépek jó része támogatja a 8 megapixeles képek készítését. HTC esetén meg a 4 megapixeles képet lehet úgy kivágni, hogy az megegyezzen a 8 megásokkal. A full hd szerintem is kicsi 1:1-ben, bár arra jó lenne, a gépek által lőtt teljes méretű képeket vessük össze teljes valójában úgy, hogy abba ne lehessen belenagyítani.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
cigam
titán
100%-ban pixelkukkolsz?
A cikkbe belerakott kis mintafotók a trükközések utáni 100%-os pixelkukkolást mutatják.hogy máshogy hasonlíthatnád össze?
Nem tudom, nem én akartam tesztet írni.
Szerintem jobban közelítene a valósághoz, hogy mind1iket leméretezem fullHD felbontára, és ezt tömörítetlen képformátumban elmentem. Esetleg ebből készítem a kis kivágásokat. A fullHD-re leméretezett kép jó közelítéssel mutatja mit látsz a monitoron a képből. Ez elég jól lemodellezi a mindennapok átlagos használatát.
Nem tökéletes, de jobb összehasonlítás, mint amit a cikkben használtak.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Neck
veterán
Agyonfilterezett agyoneffektezett képek. Ha eleget állítgatod az általad említett csodafotósprogramokat, egy kutyaszarról is lehet ilyen művészi fotókat csinálni...
Szívem joga: egyáltalán nem tetszenek, max 1-2 a sok közül.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
madgie
titán
Kifutottam a szerkesztési időből: ő Hipstamatic-ot használt a képekhez.
-
-
ted_mosby
senior tag
Lehet, ezt nem firtatom, de akkor már veszek egy fényképezőt.Ahogy látom ezen sok az utómunka, de hagyjuk is, mert látom nem értünk egyet. megesik.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Automata kávégépek
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest