Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
Sikerült. 2 féle tesztet csináltam így hirtelen. A kilőtt hotwheels a sima ügy volt, ellenben ha állat módjára pörgök a forgószékben kezembe a telefonnal akkor picit eldől a világ. Maradjunk annyiban hogy amit az i5 csinált a vonattal az szerintem túlzás.
De majd ha tudok 100-as tempójú vonat mellett kamerázni, akk megpróbálom a többit is. -
-
Plebi
senior tag
Az adott gép, ha támogatja akkor a a tesztben használt felbontásba kellett volna állítani a felbontását, nem az elkészült full méretű képet kell lekicsinyíteni. Értem itt, hogy a gépek jó része támogatja a 8 megapixeles képek készítését. HTC esetén meg a 4 megapixeles képet lehet úgy kivágni, hogy az megegyezzen a 8 megásokkal. A full hd szerintem is kicsi 1:1-ben, bár arra jó lenne, a gépek által lőtt teljes méretű képeket vessük össze teljes valójában úgy, hogy abba ne lehessen belenagyítani.
-
100%-ban pixelkukkolsz?
A cikkbe belerakott kis mintafotók a trükközések utáni 100%-os pixelkukkolást mutatják.hogy máshogy hasonlíthatnád össze?
Nem tudom, nem én akartam tesztet írni.
Szerintem jobban közelítene a valósághoz, hogy mind1iket leméretezem fullHD felbontára, és ezt tömörítetlen képformátumban elmentem. Esetleg ebből készítem a kis kivágásokat. A fullHD-re leméretezett kép jó közelítéssel mutatja mit látsz a monitoron a képből. Ez elég jól lemodellezi a mindennapok átlagos használatát.
Nem tökéletes, de jobb összehasonlítás, mint amit a cikkben használtak. -
madgie
titán
Kifutottam a szerkesztési időből: ő Hipstamatic-ot használt a képekhez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest