- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Köszi a megerősitést én is úgy tudtam és itt egy élő példa rá,hogy szinekben meg részletgazdagságban is jelentős különbség is tud lenni. A sima G-vel készitett nemrég egy tag először borúsabb időben képet,majd nem sokkal rá mikor előbujt a nap napos időben is.És középtájon,ha belenagyitunk,ahol a bordó szinű levelek vannak,a felhős képen lényegesen homályosabb,elmosottabb.
Nos,mindezt azért is kérdeztem,meg irtam le,mert láthatóan a tesztben készült G2 P6fotón nulla napsütés,nulla árnyék látható,mig pl a Z1 ésIphone5 fotóin van,nem kevés fény,napsütés..simán látszik,az emberek,kocsik,híd árnyéka.
Látszik az égképen is,hogy szakadozott a felhő és igy azt is mondhatnánk,hogy nem túl korrekt a teszt megitélése,mivel vagy egy full napos,vagy egy full felhős időben kellett volna elkésziteni a képeket. Főleg,ha tudatában vagyunk annak,hogy ez mennyiben befolyásolja a minőséget.
De meg se szólaltam
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest