Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
100%-ban pixelkukkolsz?
A cikkbe belerakott kis mintafotók a trükközések utáni 100%-os pixelkukkolást mutatják.hogy máshogy hasonlíthatnád össze?
Nem tudom, nem én akartam tesztet írni.
Szerintem jobban közelítene a valósághoz, hogy mind1iket leméretezem fullHD felbontára, és ezt tömörítetlen képformátumban elmentem. Esetleg ebből készítem a kis kivágásokat. A fullHD-re leméretezett kép jó közelítéssel mutatja mit látsz a monitoron a képből. Ez elég jól lemodellezi a mindennapok átlagos használatát.
Nem tökéletes, de jobb összehasonlítás, mint amit a cikkben használtak. -
"mindegyik fotót átméreteztük 8 megapixelesre, majd az alant látható kisebb képeket abból vágtuk ki"
Eztmégis hogyan gondoltátok? Az objektivítást nélkülöző, a földtől elrugaszkodottt valami.
- amibe belenagyítasz, értelemszerüen leromlik.
- amit lekicsinyítesz, a hibáit is arányosan eltünteted.
- kitudja milyen algoritmussal átméretezed, majd kitudja milyen motorral újratömörítedAztán az így kapott képek alapján ítélkeztek
Ez az a teszt, aminek nem lett volna szabad így elkészülnie!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest