Új hozzászólás Aktív témák
-
modulus
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #313 üzenetére
Nem mondom hogy a felsoroltak közül mindet egyszerre használom, de nagy részét igen, illetve egyikből váltok át a másikba, ha osztott képernyő nem elég.
A képszerkesztőnél szokott előfordulni, hogy munka közben leteszem és mondjuk 1 fél nap múlva folytatom a szerkesztést, mert valamelyik kép több időt vesz igénybe. Nincs olyan, hogy kilép és elvész minden. Vagy ha olvasok, nézek valamit, onnan tudom később folytatni ahol abbahagytam.Amiket nem állítottam kézi módra azt hagyom hogy kilője automatikusan a rendszer, amikor úgy gondolja.
Ez teljesen jól van így szerintem. Csak beállítás/testreszabás kérdése.*Ja igen, kilőni nem szoktam, azért van a 4giga, az úgy elég. Játszani nem jatszom.
Nagy ritkán csinálok egy full tisztítást, hátha jót tesz neki. Olyankor kipucol mindent a kezelő. -
Ricardo
titán
válasz
Mr.Silkó #300 üzenetére
Bónuszként (VLC példáját említve) lesznek olyan alkalmazások, amik nem működnek megfelelően. Értem én, hogy lassan záródik bizonyos gyártok által használt droid verzió (pl Huawei), de ha marad az olyan szintű agresszív ramkezelés ami már az okostelefonként való használatot nehezíti (pl nem futnak rendesen az appok mert kilövögeti őket), és a zártság miatt változtani sem lehet rajta, az nem a jó irány. De ez már itt nagyon off, ezért részemről lezárva a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest