- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
fateless #421 üzenetére
Nem értem mit problémázol még azon a hasonlatomon is amire utána te is azt mondtad, hogy passzol a szituációdhoz.
Engem őszintén szólva az se zavar, ha traktorral viszed őket, vagy 3110-el fotózod. Ahány ház annyi szokás, nyilván minden ilyen technikai döntésnél megvannak azok a tényezők amikkel az embernek meg kell alkudnia.
(#422) Drakmusz
Igen, megvan a létjogosultsága mint egy kényszermegoldás. Ez így rendjén is van. Én csak azt tartom nevetségesnek mikor emberek úgy állítják be mintha olyan készülék lenne, ami profi fotókat tud lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest