- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
PowerBuldog #302 üzenetére
A múltkor egy Lenovo netbookról (win7 starter) szedtem le Office 2007 trialt, Nerot meg még valami Lenovos szemetet és majd egy órát szüttyögött vele.
-
Ulkesh
őstag
válasz
PowerBuldog #298 üzenetére
"Te konkrétan az Office-ra írtad azt, hogy 40perc letakarítani. "
Mert konkrétan annyi ideig szedi le. (Felrakni nem tart eddig.)
"Mellesleg meg 40 perc alatt az egész rendszert újra lehet rakni, nem is értem minek külön pucolgatni ilyen erővel."
Mert nem tudod. Egy image fájlból egy lépésben az egész kócerájt telepíti, nincs lehetőséged külön telepítésre (főleg, hogy eleve telepítve érkeznek ezek a gépek, csak a nyelvet kérdezik meg és a felhasználót).
-----
De most tényleg ezen a hülyeségen vitázunk?
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #298 üzenetére
mondjuk ha nem is percre annyi, de tényleg egy rakás idő elmegy rá. bár nekem asszem pont nem az office tartott sokáig, hanem valami más, amire azt hittem, hogy kis semmiség, de leglaább egy fél óra elment erre. szerencsére a norton még indításkor megkérdezte, hogy akarom-e, és a "húzzál a halál retkes f...ra" gombot választva eleve fel sem tette a recovery.
azért "kell" pucolgatni, mert egy brand géphez nem adnak telepítőlemezt már általában, hanem van egy darab recovery partíciód, amiből az összes szemetet felteszi neked, ha kell, ha nem.
-
Ulkesh
őstag
válasz
PowerBuldog #291 üzenetére
"P1-es volt benne, vagy mi?"
Nem C2D 2.2 GHz, 2 GB RAM…
Egyszerűen ennyi idő, míg minden vackot leszedsz amit gyárilag felpakolnak teljesen feleslegesen. -
bambano
titán
válasz
PowerBuldog #151 üzenetére
kaptak örökbe fejenként egy nem filléres gépet. ezentúl leírhatják, hogy nem jó az apple cucca (bármelyik)? Majd írnak összehasonlító tesztet az iphone-ról meg egy htc-ről, le fogják írni, hogy a htc jobb az ingyen notebookon?
Ezentúl el fogod hinni nekik? És nagyon-nagyon fontos kérdés, hogy nem az számít, hogy ők pártatlanok maradnak-e. Hanem az, hogy erről mit hisz majd el az olvasótábor. Én arra szavaznék, hogy pártatlanok maradnak és ezt nem fogja elhinni a többség.
-
Alex91
félisten
válasz
PowerBuldog #120 üzenetére
Hat, rakattint a kepre ketszer, azt mar mukodik is...
(De lesz mig itt olyan is, hogy nem talaltuk a @-cot a billentyun
.)
De, ilyen egyszeru, vagy megnyomja a Space billentyut. Az mas kerdes, hogy lehet, nem ilyen kepnezegetore gondoltak...
Vagy esetleg ugy kaptak, hogy volt rajta valami mas progi is (pl. PS), es esetleg az volt az alapertelmezett alkalmazas.
-
AkosL
aktív tag
válasz
PowerBuldog #103 üzenetére
A cégem is most váltott mac-re (macbook-ok), 1 hét kellett a teljes átálláshoz, a megszokáshoz még 1 hét, de azóta tényleg nőtt a termelékenységünk. (főként web-es projektek). Nem beszélve a nyugalomról (tényleg, nem bullshit...) és a Time Machine is megspórolt már pár munkaórát...
-
norbest
aktív tag
válasz
PowerBuldog #103 üzenetére
Jó persze hülye vagyok.... de magán emberként hamar megszokható... jót könnyű megszokni
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #33 üzenetére
Vagy ott van a PhotoShop is, amire szintén sokkal jobban használható.
Hát pont nem. De erről is lesz szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged