- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nos, a "Win 8 SP1" és az appok updateje az két külön dolog. Az appos dolgot csak azért említettem, hogy rámutassak mennyire bugos a store (is). Mára már nekem is amúgy megjavult a dolog (gondolom, igazából valahogy "sutyiban" mászott fel szerintem 1-2 update). Az appokra valóban ráfért a javítás, habár a naptáron kívül nem használok mást, mert még így is használhatatlanul fapadosak.
A lényeg az, hogy úgy jött ki az RTM (amit a boltokban te bitre pontosan meg fogsz kapni pénzért), hogy azonnal egy service packnyi javítás fért rá. Ráadásul gyanítom a ezek nagy része a kód véglegesítése előtt is már - legalább részben - kész volt, mert rahedli az RC-ből/bétából ismert (és komoly) bug volt az RTM-ben. Senki sem sírt volna ha 2 héttel később jön ki, egyszerűen csak szartak bele az MS-nél. Emellett szerintem a frissítés maga is hozott új bugokat, mostani indításnál a bejelentkező képernyő pl. valamiért olyan fosul jelent meg, hogy csak néztem mint borjú az új kapura: a kép 3/4-e fekete volt (valahogy kisebb felbontást érzékelt az os és a bal felső sarokban jelent meg az eredeti kimenet olyan 800×600 felbontásban), illetve a loginnek az a csúsztatható "fedője" egybe volt mosva a rendes login képernyővel. Aztán szerencsére login után megjavult, ez legyen a legnagyobb bajom, csak egy példa volt.
Én nagyon nem panaszkodhatok, mert nekem Dreamspark révén ingyen volt - ha sokat bakizik a rendszer megy vissza a Win7 - de aki súlyos pénzekért megveszi az új taccsképernyős gépet az OEM os-el, az mit fog szólni amikor tiszta feature az egész? És akkor a metrós ökörködést még meg sem említettem.
-
julius666
addikt
Nem tudom volt-e, de:
Tegnap jött ki egy közel Service pack méretű(!) post-RTM update. A rendszer még meg sem jelent, de már lényegében Service packelni kell. Tényleg nem félig kész rendszerről beszélünk.Amúgy elvileg csomó Win8 app is frissült, bár ezt nem tudom teljes értékűen megerősíteni, ugyanis a Store fürdik a bugban: kijelzi hogy 3 frissítés érhető el, rámegyek erre csak 1-et vagy 2-t listáz ki, aztán ezek a frissítések sem mindig akarnak nagyon felmenni.
Mondjuk legalább a mailes felment, végre belekerült a Gmail féle conversation viewhöz valami hasonló, így már szép lassan megközelíti a használhatót is (habár még hosszú az út).
Új hozzászólás Aktív témák
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest