- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
marositech #6 üzenetére
Mintha nem ők tették rendbe az egészet. Nézd csak meg, milyen volt a felvásárlás előtt. Nem azt mondom, hogy tökéletes munkát végeznek, de semmiképp sem hanyagolják el. Az egyszerűbb-kompaktabb megoldásokkal szemben ez egy monstrum, nehezebb egy programot utólag, több évesen, számtalan funkciót belegyűrve rendbetenni, mint alapból így megírni. Szvsz valóban inkább újra kéne írni a klienseket.
(#14) Petyyyyy: Az üzenetek csak a feladónál és a fogadónál tárolódnak (jelenleg). Akkor kapsz meg egy gépen utólag üzeneteket, ha az be van lépve (ami adott), emellett az egyik olyan gép is be van jelentkezve, amin a beszélgetés folyt. Én nem vettem észre ebben változást. Le vagyok maradva?
Ahhoz, hogy gond nélkül szinkronizáljon, az üzenetet microsoftos szervereken tárolni kell, kíváncsi vagyok, hogy emiatt hányan fognak hisztizni pár év múlva, mikor már elfelejtik, hogy korábban a szinkronizáció hiánya volt a gond.
-
Petyyyyy
addikt
Eddig sem volt ezzel probléma.
A munkahelyről folytatott írásos beszélgetések ugyanúgy megjelentek az otthoni gépen is. Sőt, a droidos verzióban is szerepelnek az előzmények.
-
solaris17
aktív tag
Megy az adatgyűjtés ezerrel. Minden egy kézben.
-
suckall88
tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nyugi, a windows mobile-os is rossz..
-
mostantól minden Skype kliens közvetlenül az NSA szervereivel szinkronizál, ezzel biztosítva, hogy minden üzenet meglegyen az összes kliensen.
-
golya87
őstag
A WP-s verziót nem kell reszelni, az nem a saját termékük...
Ohh wait!
-
callmeakos
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Ezt bizony adom.
Én a totális instabilitása miatt vagyok kiakadva rá. Videóhívás közbe kimegyek a főmenübe, és úgy összesz*rja magát a program, hogy nemhogy újraindítani, kilépni nem tudok a cuccból, mert megreked a statusbarban az egész, és cseszik bármit is csinálni vele. -
marositech
senior tag
Drága M$! Ha már megvetted, illik rendesen foglalkozni vele...
-
-
myke01
senior tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
ezt alátámasztom én is ,az Androidos verzió egy nagy rakás ...
= RAM-zabáló ,"aksileszívó"
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Meg az iOS-est, mert az is.
-
inkább a droidos verziót reszeljék, mert katasztrófa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest