- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
marositech #6 üzenetére
Mintha nem ők tették rendbe az egészet. Nézd csak meg, milyen volt a felvásárlás előtt. Nem azt mondom, hogy tökéletes munkát végeznek, de semmiképp sem hanyagolják el. Az egyszerűbb-kompaktabb megoldásokkal szemben ez egy monstrum, nehezebb egy programot utólag, több évesen, számtalan funkciót belegyűrve rendbetenni, mint alapból így megírni. Szvsz valóban inkább újra kéne írni a klienseket.
(#14) Petyyyyy: Az üzenetek csak a feladónál és a fogadónál tárolódnak (jelenleg). Akkor kapsz meg egy gépen utólag üzeneteket, ha az be van lépve (ami adott), emellett az egyik olyan gép is be van jelentkezve, amin a beszélgetés folyt. Én nem vettem észre ebben változást. Le vagyok maradva?
Ahhoz, hogy gond nélkül szinkronizáljon, az üzenetet microsoftos szervereken tárolni kell, kíváncsi vagyok, hogy emiatt hányan fognak hisztizni pár év múlva, mikor már elfelejtik, hogy korábban a szinkronizáció hiánya volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest