- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
marositech #6 üzenetére
Mintha nem ők tették rendbe az egészet. Nézd csak meg, milyen volt a felvásárlás előtt. Nem azt mondom, hogy tökéletes munkát végeznek, de semmiképp sem hanyagolják el. Az egyszerűbb-kompaktabb megoldásokkal szemben ez egy monstrum, nehezebb egy programot utólag, több évesen, számtalan funkciót belegyűrve rendbetenni, mint alapból így megírni. Szvsz valóban inkább újra kéne írni a klienseket.
(#14) Petyyyyy: Az üzenetek csak a feladónál és a fogadónál tárolódnak (jelenleg). Akkor kapsz meg egy gépen utólag üzeneteket, ha az be van lépve (ami adott), emellett az egyik olyan gép is be van jelentkezve, amin a beszélgetés folyt. Én nem vettem észre ebben változást. Le vagyok maradva?
Ahhoz, hogy gond nélkül szinkronizáljon, az üzenetet microsoftos szervereken tárolni kell, kíváncsi vagyok, hogy emiatt hányan fognak hisztizni pár év múlva, mikor már elfelejtik, hogy korábban a szinkronizáció hiánya volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest