Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Akkor az 1020-as már MS lesz? Mert az még Nokia fejlesztés.
-
WinPho
senior tag
R.I.P!!!
Ha az MS elbasz valamit a rendszerrel, vagy lerombolja mindazt, amit a Nokia felépített, akkor csókolom, Nokia, jó napot, BlackBerry!
(legalábbis következő vásárlásnál...) -
SX Wave
aktív tag
Szerintem a jégtáblák olvadása az egyik legnagyobb bűne igazából! Igen ez is

Amúgy meg tudott volna mit kezdeni, de a CEO egy másik platform mellett kötelezte el magát. A MS meg így biztosított magának egy gyártott. Gondolom feltűnt, hogy jóformán minden nagy készülék gyártó kiszállt a WP gyártásából. Mindegy... -
azopi74
addikt
Mondjuk azt én is furcsálltam, hogy nem kapják meg a nokia név használatát az okostelefonokra, legalább ideiglenesen, amíg nem sikerül a széleskörű köztudatba a microsoft brandet bevezetni. Persze érthetően szüksége van a nokianak a here megerősítéséhez a brandre, de a ms-nak nagyobb szüksége lene rá
.
Lehet, hogy a brandet majd egy külön csomagban akarják majd értékesíteni, a here-el együtt, annak,aki a legtöbbet kínálja érte
-
petbau
csendes tag
Játszunk a gondolattal: Mivel a Nokia nevet nem használja a Microsoft a jövöben, én a finnek helyében most elkezdeném értékesiteni az Android telefonokat, ha tudják Nokia néven ha nem akkor hozzanak létre egy új céget, gondolom sokan követnék öket a mostani csapatból. A Microsoft jovoltából komoly tökével indulhatnának

-
tjb007
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Maximum annyit, hogy gyorsabban nyílna meg a telefonkönyv.
Az S40 egy teljesen zárt rendszer, még natív alkalmazások sem léteznek rá, értelmetlen lenne alá kétmagos processzort meg 1GB RAM-ot rakni.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Az sem elképzelhetetlen, hogy a Lumia nevet sem fogják megtartani: [link] -
azopi74
addikt
" A wp eladásokat a nokia név vitte a hátán nem a rendszer kitűnősége."
Ezzel azért vitatkoznék. A nokia név azért erősen leamortizálódott - legalábbis az okostelefonpiacon - mielőtt az első lumiák megjelentek. Én csak a nokia here miatt választottam lumia 920-at samsung vagy htc helyett, nem a nokia felirat miatt. És mert a lumia 920 volt az első elérhető wp8-as készülék a piacon. -
virkir
veterán
Te is tudod, hogy nagyon nem mindegy. A wp eladásokat a nokia név vitte a hátán nem a rendszer kitűnősége.
A nokia szolgáltatásokat meg fogod kapni a csúcskategóriás, csúcskamerás lumiádra jövőre is.
Ez meg a majd meglátjuk kategória jelenleg. Ugye a jelenlévő közönség nagyrésze sem akarta elhinni, hogy előbb-utóbb ide jutunk. Aztán mégis. -
talamasca
senior tag
De furcsa érzés, így, hogy belegondolok az utolsó Nokiám a mostani 920 lesz...
1999-2008 között kemény Nokia fanság. 2009-2013-ig Apple. Az eddig is sanszos volt, hogy megyek vissza iPhone-ra, de most már biztos.
Legalább volt egy szép elköszönésem a márkától.
-
joysefke
veterán
ugyanazok a dolgozók fogják összerakni, ugyanazokon a telephelyeken, csak az epületen cserélik le a cégtáblát, meg a Windows kliensen a domain-t, ahová belép az irodai dolgozó gépe.
Ha számít a telefonon a felirat, akkor jobb ha lecseréled most egy 820-ra, amíg van.
Bár én mernék egy korsó sörben fogadni, hogy európában nem kukázzák a Nokia brandet.
Kb ennyi.
J. -
Quasi_modo
nagyúr
Csak most jutottam odáig, hogy elolvassam a hírt.
Nem mondanám, hogy örülök. Sőt Qrvául nem. -
BrownB
tag
RIP

Pedig már azt tervezgettem, hogy jövőre a szeretett Lumia 800-asom utóda egy csúcs kamerás NOKIA lesz.

Egy márkahű Nokia és BlackBerry tulajdonos
-
András.
tag
Na én már végképp összezavarodtam, mindenhol mást írnak. Ezentúl is jönnek Nokia névvel fémjelzett okostelefonok, vagy csak butafonok, vagy semmi nem lesz már Nokia?

„Microsoft will acquire the Asha brand and will license the Nokia brand for use with current Nokia mobile phone products. Nokia will continue to own and manage the Nokia brand.”
Ha ezt jól értem, akkor a jelenlegi telefonok maradnak Nokiák, s a továbbiakban nem jön Nokia márkanévvel okostelefon? -
Blyan
félisten
Igen, meg azért ment a kukába, mert a Nokia nem tudott Vele mit kezdeni. Ha tudott volna, talán kellett volna a MS? Légyszíves támaszd már alá, hogy akkor mijapékf@szának kellett a MS? Ha annyira bitang jó és kiforrott rendszer volt a MeeGo és hegyekben álltak az eladni való példányok.
Persze, mind tudjuk megint a Elop volt a hibás. Ahogy minden másért, hogy pl nem Androidot árulnak, meg stb.Szerintem a jégtáblák olvadása az egyik legnagyobb bűne igazából!
-
callmeakos
veterán
Hát ennyi volt, tényleg nem lesz soha droidos Nokia. Nem mintha erre sok esély lett volna, de a remény az mindig megvolt.......
-
Sztbeni
őstag
Ettől féltem már 2 éve. És bejött. Szóval a Nokiának hivatalosan is vége

-
P00By
nagyúr
Ez is elérkezett
Nekem anno csak rossz tapasztalatom volt Nokiával(5210, 6310i), de kb. én voltam az 1000 ből az 1 szerencsétlen.Jó lenne, ha ezt megcsinálnák, nyami

-
SX Wave
aktív tag
"És előtte Kallasvuo és csapata kinek az érdekeit tartotta szem előtt?" Az tény hogy elb@szták ők is. Elaludtak és lemaradtak a piachoz képest 3-4 évvel, de ment, igaz kurv@ lassan, de ment a Meegoo fejlesztése és ezen most nem érdemes vitatkozni, hogy miért is kukázták azt... egyértelmű. De mindegy, egy legendával kevesebb és most a finnek qrvára büszkék lehetnek magukra... és még egy mi lett volna ha Anssi Vanjoki lett volna a CEO és nem Elop
Na én itt kaszáltam ebből a témából, fölösleges szócséplés az egész... -
virkir
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Mivel te írtad, ha egy darab szarra nokia van írva megveszik. Ezek után nehezebb lesz eladni a kupacokat?
(#446) azopi74
Há nem is a zapehnek
-
Воланд
titán
válasz
leslie_smith
üzenetére
lesz. feature phone-ok.
-
leslie_smith
aktív tag
Én sajnálom...
Főleg ha nem lesz Nokia nevű mobil többet
(De remélem mara a név)
Jó gyártó volt
Ha mégis eltűnnek akkor...:
R.I.P -
Lavar
aktív tag
Akkor pontatlanul fogalmaztam, úgy értettem, hogy ha valaki wp okostelefont akart annak javarészt lumiat ajánlottak - jogosan - s ezek után még inkább azt. Bár nem tudom hogy a jövőben a többi gyártó mennyire erőlteti meg magat ezen a fronton, de nem hinném, hogy letudnák már nyomni.
-
Én még azt csinalnam hogy nem adnék wpt senkinek csak microsoft wp legyen , és kb úgy csinalnam mint az apple az iossel, csak megcsinalnam ezeket a szar hibákat....
És ciao...az alapok jók erre lehetne építeni.. -
Lassan minden az övék...!
(Microsoft) Grat nekik !

Mostanába nem volt Nokia telefonom , de régen szerettem ! (3210 , 3310 , stb..)

L
-
azopi74
addikt
"Eddig is mindig mondták itt fórumon is, de most aztán tényleg WP = Nokia. "
Éppenhogy nem. Nem hinném, hogy a Nokia a WP platformra korlátozná a szolgáltatásait. Minden bizonnyal a többi platformon is meg akar erősödni majd.
Az igaz, hogy a csúcs Lumia-k továbbra is automatikusan megkapják a Nokia HERE szolgáltattását (benne lesz a telefon árában) de valószínű, hogy fog ilyen bundle szerződéseket kötni más gyártókkal is a Nokia, azt nem hinném, hogy megtilthatja nekik a MS.Na de visszatérve a Microsofthoz és a frissen vásárolt készüléküzletághoz:
Kiváncsí vagyok,vajon mi lesz a Sirius-szal, kiadja a MS, hogy versenyezzen az új Surface-szel ?
Vajon melyiket kukázza majd? -
BiP
nagyúr
válasz
rohamkocka
üzenetére
A Symbian ki van szervezve (talán 2016-ig), annak a "fejlesztése", ami inkább már csak hibajavítás, gondolom ugyanilyen gyökkettes ütemben csorog tovább. De sok update már úgysincs azon a vonalon.
Az Ovi Store-t meg a Nokia Suite-ot meg a feature phone-ok is használják, szóval az biztos marad még pár évig. Nem hinném, hogy a MS kidobná egyik napról a másikra ezt a (z igaz, kis profitrátával bíró, de nagy) piacot.
-
azopi74
addikt
"Nem mondtam, hogy szándékosan, de nagyon sok érdekes döntést hozott. És utólag látszik is, hogy nem a jelenlegi cég érdekeit tartotta szem előtt, hanem azét ahonnan jött"
És előtte Kallasvuo és csapata kinek az érdekeit tartotta szem előtt? A Sasmungét? Ha már összeesküvéselméletnél tartunk...
Nem. Ígyis/úgyis tarolt volna a Samsung, akkor is ha nem bénázik ennyit a Nokia. Ez csak a beszállítói piaci pozíciójából is logikusan következik.Egyébként Elop minden stratégiai döntését a Nokia részvényeseivel megvitatott, akiknek értelemszerűen az volt csak a céljük, hogy amennyire lehetséges, tisztességes árat kapjanak az üzletágért. Mert hogy nem akarnak maradni, az szerintem hosszú ideje nyilvánvaló, csak nem a mélyponton akarták eladni a részleget, előtte meg, a mélyrepülés alatt meg nehéz lett volna. Azt, hogy ennél többet ki lehetett-e volna hozni, az más kérdés, valószínűleg sosem tudjuk meg.
-
Lavar
aktív tag
Meglepett a hír, de benne volt a pakliban, szóval nem estem hanyatt tőle. Reménykedtem, hogy erre nem kerül sor, de ha mégis akkor sem mostanában, ez így számomra hirtelen jött, főleg, hogy többnyire arról olvastam, hogy fogynak azért a lumiak, és nem olyan vészes a helyzet. Na de nincs mit tenni, ha eltűnik a név azt sajnálni fogom már csak azért is mert ha meglátom bizalmat gerjeszt bennem. De nem tántorít el attól, hogy esetleg microsoft logos lumiat vegyek majd a jövőben, persze furcsa lesz. Eddig is mindig mondták itt fórumon is, de most aztán tényleg WP = Nokia.

-
icezozo
addikt
várható volt a biznisz

-
Set-Comment™
senior tag
válasz
rohamkocka
üzenetére
Kidobjak az egeszet... szervizt meg hagyjuk, Nokia-e az egyik legszarabb szerviz, orulok, hogy vegre erto kezekbe kerul.
-
Ádám16
addikt
WTF?
Ezt nem hiszem el. -
SX Wave
aktív tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Nem mondtam, hogy szándékosan, de nagyon sok érdekes döntést hozott. És utólag látszik is, hogy nem a jelenlegi cég érdekeit tartotta szem előtt, hanem azét ahonnan jött.
Abban egyet értünk, hogy szép műfaj a fantasy
de majd az idő mindent helyére tesz és előbb utóbb tisztábban fogunk látni, úgyhogy ezt nem érdemes tovább ragozni. -
azopi74
addikt
"Ha jól tudom az Ericsson sem szűnt meg miután a Sony kivásárolta magát a közös vállaltból, viszont gőzöm sincs hogy mit csinálnak ott azóta."
Azt, amit előtte is jól csináltak, és igen jól: Telekommunikációs/hálózati eszközöket.
Ezt fogja természetesen a Nokia is csinálni, ahogy eddig is csak az termelt számukra pénzt, nem pedig a pénznyelő készülékgyártás. Még ha nincs is megtiltva nekik, hülyék lennének visszatérni a telefonpiacra...Az aranytojást tojó Here is megmaradt nekik, meg a Nokia brand, amivel el tudják adni jól a szolgáltatást...
Szóval elég jelentős szereplő maradt a Nokia, csak épp kidobta a cash gyilkos üzletágát. -
aprokaroka87
nagyúr
Aki ért hozzá..megkérdezem.
Az Series40-es platformból egy erősebb hardverrel mit lehetne kihozni?
Kitudná használni a hardver képességeit?
Ha jobb hardver lenne benne és többet tudna,ti vennétek olcsó Droid vagy Wp helyett? -
MR007RM
addikt
"A csak telefont gyártók pedig értelemszerűen nem lesznek képesek fennmaradni"
Ezt eddig is tudta mindenki. Pontosan ezért nem kellett volna korábban pl. kukázni a saját rendszereit. Szívesen elolvasnám a forgatókönyv további részleteit, amit már pár éve megírtak, csak még nem jött el az ideje.
-
batai15
félisten
"Akkor azt hiszem itt az ideje egy felsőkategóriás androidra váltani. Bár nagyon szemeztem a 1020-al de így már inkább nem adok ki rá látatlanban annyi pénzt mert könnyen úgy járhatok vele mint a Symbianos Nokiákkal, vagyis ha mégsem jön be az üzlet akkor a MS ripszropsz egyik napról a másikra törli a további Lumia márkájú WP telefonokat a portfóliójából és majd akkor kell valami új technológia után nézni.
"
Na tényleg ez is egy eshetőség vagy akkor még a nokia foglalkozna ezekkel a telefonokkal? -
daniel909
addikt
hát ez várható volt. ha wp akor csak Nokia.
-
BiP
nagyúr
"MS ripszropsz egyik napról a másikra törli a további Lumia márkájú WP telefonokat a portfóliójából "
Miért tenné? Pont azért vette meg a Nokia mobilrészlegét, hogy legyen telefonja.
Nyugodtan vegyél 1020-at.A többi kérdésre pedig olvasd át a fórumot, amúgy a részletekről mi sem tudunk többet.
A hálózati (NSN), a navigációs (Navteq/HERE) és az Advanced Technology rész marad a Nokiánál,
a telefongyártás és a kapcsolódó részek pedig átkerülnek az MS kezébe (ezután is telefont fognak gyártani).
A mostani Lumia telefonok Nokia néven futnak tovább, az újak MS néven, az Asha és egyéb feature phone-ok valószínűleg (egy ideig legalábbis) Nokia márkanév alatt gyártja/forgalmazza tovább az MS.Rövidtávon felhasználói/vásárlói szemmel SEMMI sem fog változni, jövő évtől, amint lezárul a szervezeti átalakítás, majd meglátjuk. Addig valószínűleg vázolják majd a jövőképet is, mit kíván az MS kezdeni a telefonpiacon. A Lumia vonal egyértelműen fókuszban van, de hogy mi lesz a nagy volumenű, főleg nővekvő piacú országokban fogyó feature phone vonallal, ill. hogy a 32ezer alkalmazott milyen formában kerül át az MS alá, ez jó kérdés.
-
joysefke
veterán
Nah egy pozitív hozadéka van a dolognak:
Az androidos googlis linuxos forumozóbagázs eddig két dolgot hajtogatott a Lumiákkal kapcsolatban:
-(1)"Miért nem jött ki a Nokia még időben Android telefonnal?" ("mert akkor tuti megőrzik a dominanciájukat...")
-(2)"Miért nem rak a Nokia Androidot is a Lumia hardverére?" ("mert Androiddal tuti nagy siker lenne...")Nah, legalább a másodikat nem fogják már szajkózni...

J.
-
Pirosász
aktív tag
Direkt megnéztem a Nokia Youtube csatornáját olyan 14 óra körül,meg most.Kétezerrel csökkent a feliratkozok száma kb. három óra leforgása alatt.
Vinni fogják a Microsoft Lumiát,mint a cukrot!Mindenesetre érdekes lesz hogy milyen reakciót fog ez a lépés kiváltani az átlag emberekből.Az biztos hogy nagyon jó telefonokat kell gyártania az MS-nek. Persze az is lehet hogy csak átiratkozott az a 2000 ember az MS csatornájára. 
-
azopi74
addikt
Gyárt továbbra is mindhárom. Vagyishogy kizárólag azokat gyártanak.
És vígan elvannak, sokkal biztonságosabb terület, mint a gyilkos készülékpiac. Bár ZTE, Huawei és Samsung itt is egyre keményebben nyomul, ez is egyre kevésbé sétagalopp...
Igaz, inkább úgy kellett volna fogalmazni, csak a komplett ökoszisztémával és/vagy termékportfolióval, 4 képernyős stratégiával rendelkező szórakoztatóelektronikai és számítástechnikai óriások képesek fennmaradni a mai consumer telefon piacon, nomeg a kínai nagytigrisek, a hagyományos, tisztes profithoz, alacsony kockázathoz szokott telekommunikációs vállalatok számára nem kifizetődő a készülékpiacon maradni, érdemes azt leválasztani és értékesíteni a talpon maradás érdekében.
A csak telefont gyártók pedig értelemszerűen nem lesznek képesek fennmaradni, közép távon sem, és azoknak nincs is hova visszavonulni. Bár ilyen a nagy brand-ek közül egyedül a HTC. A BB átválthat csak szolgáltatásra, elég jól megy a Vibernek és WhatssAppnak is, versenyezhet velük

-
TOM-202
senior tag
Remek! Csak most olvasom a hírt.

Akkor azt hiszem itt az ideje egy felsőkategóriás androidra váltani. Bár nagyon szemeztem a 1020-al de így már inkább nem adok ki rá látatlanban annyi pénzt mert könnyen úgy járhatok vele mint a Symbianos Nokiákkal, vagyis ha mégsem jön be az üzlet akkor a MS ripszropsz egyik napról a másikra törli a további Lumia márkájú WP telefonokat a portfóliójából és majd akkor kell valami új technológia után nézni.
Van esetleg arra valakinek valami információja hogy a Nokia ezután önálló telefongyártó lesz és az Asha modelleken túl is saját telefonok terezésével és (esetleg) gyártásával fog-e foglalkozni a továbbiakban? Vagy a Nokia mint márkanév is végleg eltűnik a süllyesztőben? Mivel fognak ezután foglalkozni a Nokia alkalmazottak? Gumicsizmát gyártanak? A "telefon" gyártást is megtiltja a továbbiakban a MS?

Ha jól tudom az Ericsson sem szűnt meg miután a Sony kivásárolta magát a közös vállaltból, viszont gőzöm sincs hogy mit csinálnak ott azóta.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy kik a mérnökök a tulajdonos a MS csak ez számít... Egyébként a cím egyébként nem kicsit sántít, a MS a Nokia mobil üzletágát vette meg azért, hogy saját telefongyártó cége legyen. Ez merőben más felvásárlás mint a Motorola és Alcatel esetében, mondhatni inkább kivásárolták a Nokiát a mobiltelefon bizniszből, hogy ezután nekik hajtson hasznot ha fellendül a cég. Őszintén nem értem, hogy miért ment bele a Nokia ebbe az üzletbe, hiszen a mélyponton már túl voltak, elindultak felfelé az okostelefon eladások, ergo a cég értéke szerintem egyértelműen nőtt volna hosszabb távon...
-
razzorr
őstag
Óriási ez a topic..ma sem olvasok viccújságot, elég ide benéznem

-
gabber01
addikt
M$? Na akkor lőttek az ingyenes offline navinak is... Pedig ez volt az egyetlen dolog, amiért eddig Nokiában gondolkoztam köv. telónak.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
A Motorola és a Nokia sosem csak telefongyártó volt, de még ide sorolhatnám az Ericsson-t is, telekommunikációs vállalatok és a kettő nem ugyanaz, gyártott mindhárom átjátszókat, adótornyokat és egyéb telekommunikációs termékeket, nem csak kizárólag telefont.
-
azopi74
addikt
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Legalábbis igen rizikós. A HTC és a BlackBerry még talpon van (de nem hiszem, hogy túl sokáig)
-
omlosz
csendes tag
Hát igen, valószínű ez az Asha kukázás.
Pedig most lehetne tökös az MS. Megvenni a BB-t is. BBM-et és a Skypeot összevonni, BB-re is mehetne a HERE, stb. Kicsit metrósítani az arculatot, de csempék maradnának csak a wp-nek.
Mehetne a nagyon szegényekhez szinte ingyen az s40 Nokia, ami nem tud semmit zseblámpán és fm rádión kívül, csak jó tartós legyen. Pont arra lenne jó, hogy, ha egyszer Afrika és Ázsia szegényebb vidékein jönne egy fellendülés, akkor telefon=Nokia/MS legyen és ne valami kínai szar.
Lehetne pár Asha, mind ugyan olyan belsővel, maximum annyi különbséggel, hogy lehetne touchos, wlanos, gpses variáns. Külsőben pedig ki lehetne próbálni, a sima érintős, billentyűzetes és qwertys mellé mennyire vinnék a csuszkás, kagylós, kicsúsztatható qwertys telefonokat. Nem kellene belőlük 2 havonta újat bejelenteni, mehetne a gyártásuk sokkal tovább is. Így még talán össze is jöhetne az alacsony ár.
Vannak még bőven olyan emberek akik egyszerűen nem igénylik az érintőkijelzőt és ugyanúgy megvennék most is az 5 évvel ezelőtti Nokiákat.
Top appokat továbbra is elkészíteni rá.
Még merészebb húzásként benyalni szolgáltatóknak és például nagyon olcsó skype/bbm csomagokat csinálni. Facebook is eltudta érni a 0.facebookot.BB pedig vihetné tovább azt ami régen az e széria volt. Minőségi, fémes, komolyan kinéző telefonként. Abból is kijöhetne qwerty nélküli is akár (lehet van akinek elég lenne, ha emaileket megkapná, nem feltétlen akarna egyből válaszolni is). Esetleg valahogy összehozni későbbiekben, hogy futtassa a wp-s appokat.
WP-nél pedig seggbe rúgni a fejlesztőket, hogy hallgassák meg mit akar a nép. Végre pontot tenni az értesítési rendszer hülyeségeinek végére.
Megnézni az iPhone appoknál a top ezret, felkeresni azokat akik még nem készítették el a wp variánst, adni nekik pár ezer/10ezer dollárt és megmondani 3 hónap múlva legyen fenn a piactéren.Na ez jó hosszú lett és utópisztikus

-
Kasya
nagyúr
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Remelhetoleg vesznek is fel hamarosan uj embereket es ujult erovel kezdenek bele a munkaba.
-
dreamdancer
őstag
Nem Elop adta el a Nokiát a MS-nak, ő "csak" egy CEO. Ha meg arra gondolsz, hogy szándékosan tönkretette, hogy minnél olcsóbb legyen, mert végig a MS fizetett ügynöke volt, hát khm, szép műfaj a fantasy...
Elopot a Nokia igazgatósága hozta oda, ők hagyták jóvá a stratégiai döntéseket stb. Mondjuk a bizniszt nyilván Elop is erősen támogatta, különben nem maradhatna a székében.
-
=Mentor=
őstag
válasz
CaptainHomer
üzenetére
Ha ki is sül valami jó, az már a MS sikere lesz, a Nokiának vége...

-
CaptainHomer
csendes tag
Nem túl örömteli ez az egész, jobb lett volna, ha a Nokia nem, vagy nem így jut az Ericsson sorsára. Nem látom még, hogy bármi jó kisülhetne ebből. Sajnos

-
BiP
nagyúr
válasz
rohamkocka
üzenetére
"Vagy szándékosan nem lesz fejlesztve semmi újdonság már?"
Symbianra már most sincs. -
Def26
félisten
válasz
Set-Comment™
üzenetére
ok lesz már. értjük.

-
Set-Comment™
senior tag
Aprocska megjegyzes:
Hany onallo telefongyar van most? Kb ket evvel ezelottig mar csak a Motorola es a Nokia maradt. Eleg egyertelmu a trend, hogy pusztan telefongyartasbol ma mar nem lehet megelni.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
=Mentor=
üzenetére
Egy kis plusz infó. 2011 Microsoft meg akarta venni a Nokiát. Az akkori piaci értéke 18 milliárd $ volt de az igazgatói tanács nemet mondott.
Most megveszik a Nokiát 3.79 milliárd € + a szabadalmakért adnak 1.65 milliárd € amit 10 évig használhatnak. Na ebből csak a szabadalmak érnek meg körülbelül 5 milliárd $ ami a konyhára éves szinten úgy 1 milliárd $ hozott. Azért Elop szerepe még is csak elgondolkodtató ebben a sztoriban. Szóval nem kótyavetélték el
nem a francot. -
Mark_o
tag
Gondoltam ,hogy ez lesz amikor leértékelődik a Nokia, megveszik persze nem azonnal mert hát az túl etikátlan.
Béke Poraira -
HuMarc
veterán
Igen, most bukott el a Nokia! Amennyiben tényleg eltűnik a Nokia név, valóban elveszíti a WP azt a húzónevet, ami miatt minimális részesedéssel, de képes volt megmaradni. Így kell ezt csinálni! Congratulations!
-
jacis
nagyúr
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Ez hogy jön most ide? Minek ezt erőltetni? Hagyd már a francba az ilyen hsz-aid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Assetto Corsa Rally
- Kutya topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha az MS elbasz valamit a rendszerrel, vagy lerombolja mindazt, amit a Nokia felépített, akkor csókolom, Nokia, jó napot, BlackBerry!

Nekem anno csak rossz tapasztalatom volt Nokiával(5210, 6310i), de kb. én voltam az 1000 ből az 1 szerencsétlen.

Ezt nem hiszem el.