- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
A Samsung, mint innovatív és érdekes telefonokat gyártó cég
Na ne már, egy olyan vállalat, ahol a tavalyi, és az idei csúcsmodell teljesen ugyanúgy néz ki, valamint az alájuk -és föléjük pozícionált 8-10 készülék se különbözik tőlük, max. méretben....Nekem is volt Galaxy S-em, még az első szériás, de azt sem azért vettem meg, mert baromi egyedi, és innovatív volt (ugye annál kezdődött az apple dizájn-lopási vádaskodása). Azért vettem meg, mert az akkori 5800-ám egy horrorisztikus ipari hulladék volt, androidos telefonba tisztességes hardvert, meg kijelzőt akkoriban egyedül a Samu tett.
-
hülyegyerek
addikt
Ezzel az elmés hsz-el mire akartál reagálni ?
A darab szaros hasonlatot azoknak az embereknek szántam, akik bizonygatják, hogy ha nem Nokia lesz a telefonra írva, nem is fogják megvenni. Mellesleg ezeknek az embereknek az adatlapján Samsung, Apple, stb. telefonok szerepelnek, szal valószínűleg csak kényszerből szóltak hozzá a témához. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Pirosász #349 üzenetére
Mint feljebb már írta valaki : ugyanazokon a gyártósorokon ugyanazok az emberek fogják gyártani az ugyanazon emberek által tervezett telefonokat. Azért nem fognak egyesek Lumiát venni, mert esetleg nem Nokia lesz ráírva ? Ilyen alapon nekik egy darab szarra ráírom, hogy Nokia, vegyék meg
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Armagedown #155 üzenetére
Szerintem mostanában se vettél, mivel Samsungod van...Ez így egy kicsit álszent beírás volt, de no offense.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest