- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Szoval szerinted egy olyan ceg, aki ket sajat operacios rendszert fejlesztett hazon belul, az keptelen lett volna egy jol optimalizalt es egyedi androidot rakni a telefonjaira? Hat ez nem vall eppen jozan eszre.
#244: a nokianak hatalmas penzugyi tartalekai voltak, gyakorlatilag az MS penze sokat nem segitett rajtuk, cserebe viszont rohamtempoban buktak el a teljes piacukat (jah lehet orulni a regionalisan itt ott 6-8% koruli reszesedesnek, csak ez regen akar 40-60 is volt). Allitom ha kidobnak 1-2 akar vanilla android telefont, az is hozott volna annyit a konyhara mint az egesz MS, de ez mar csak az en velemenyem.
-
cairojack
aktív tag
Nézőpont kérdése. Te a félkész terméket hiányosnak nevezed, én meg... hisz tudod.
De amúgy nem csak hiányos, idegesítő is. Nem csak az a baj, hogy xy funkció nincs, hanem az is, hogy van pár dolog, ami ugyan van, csak nem jól műxik. De hagyjuk. Én a meggyőződésem írtam le, engem másról meggyőzni nem lehet (max majd a WP9 fog meggyőzni, ha olyan lesz, amilyennek lennie kell egy faxa OS-nek) és akinek bejön a WP, azt meg én nem tudom (és nem is akarom) meggyőzni. Akinek megfelel, használja egészséggel, nekem az nem fáj (már úgy értem ha más használja, csak nekem ne kelljen, mert az biza fájni szokott).
Ez a része sztem nem vita tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest