- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
A MeeGo elődje a Maemo, a Maemo*-s Nokiát (770) először 2005-ben lehetett venni. Ezt szerintem teljesen egyértelműen leírtam.
*OS2005 azaz Maemo 1 (csak a Maemo 5 futott ténylegesen a Maemo 5 név alatt, addig OS2005/6/7/8 volt)
@this is life: Nokia név alatt kiadni valamit = volt a sikerrel 2007-ben. btw. az Android is igencsak geek rendszer még most is, hát még mennyire az volt a 2.0/2.1-es Eclair előtt.
-
azopi74
addikt
"Ott egy kicsit más a helyzet, a kivásárlással a TCL megkapta az Alcatel név használatát is."
Örökre? Bár az Alcatel-Lucentnek szerencsés helyzetben van, ha nagy lenne a gáz, elhagyják az Alcatel-t és maradnak szimlán Lucent
De ezt a trükköt nem mindenki engedheti meg magának -
joysefke
veterán
amúgy X éven belül ki akarják teljes egészében futtatni az Alcatel nevet
És ezt nagyon jól is teszik, nekünk a "nagymamavállalatunk" a Siemens egy tradicionális ipari-tech cég már száz+ éve, volt egy rövid mobiltelefonos kiruccanása, aztán amikor már nem mentek nagyon a végkészülékek, akkor eladták az egészet a benq-nak.
Na még most is ha az utca emberével beszélek, akkor a Siemens jóságát vagy nem jóságát ezek az emberek a régi "Siemens" mobiltelefonokon mérik. Bazz az egész mobil végkészülékes bohóckodása a Siemensnek nem volt soha több mint egy kis szelet az egész tevékenységből, mégis rengeteget csökkentette a cég imázsát a közember szemében. (aki csak a "Siemens"-Benq mobiltelefonokat ismeri)
Szvsz egy magára valamit is adó _tradicionális_ tech cégnek azonnal ki kell szállnia a konzumerelekronikából, ha azok a részlegei egy kicsit is elkezdenek gyengélkedni, mert egy hosszú aggonizáció az átlagember szemében nagyon leértékeli a brandet.
akik amúgy X éven belül ki akarják teljes egészében futtatni az Alcatel nevet
vagy csak egyszerűen nem használhatják tovább? (nem tudom, kérdezem)
J. -
Azért a 10% esély is valami ezek alapján, mert ha jól olvasom a meglehetősen túlzó sajtó vezércímek ellenére semmi nem tiltja a Nokiának a jövőben hogy továbbra is telefonokat (is) gyárt(as)son. Ha kell megvehetik a BlackBerryt, HTC-t vagy ZTE-t vagy valamelyik gyengélkedő telefongyártót, az olcsó Nokia S40 telefonok meg továbbra is hatalmas piacot jelentenek világszerte. Vagy megélhetnek csupán a szabadalmi licencelésekből is, mivel azt nem eladta a Microsoftnak hanem megengendte 10 évre a használatát.
Az én értelmezésemben a két cég szép lassan távolodik egymástól, majd idővel teljesen különválik. Az MS is jól jár mert lesz egy mostanra kiforrott okostelefon portfóliója, a Nokia meg rövidtávon elkerülte a csődöt, a teljes felvásárlást, vagy akár a felszámolást úgy hogy megtartott mindent ami nyereséges volt és nyereséges most is. Ez amolyan win-win szituáció a két cégnek pillanatnyilag azzal a kellemetlen mellékhatással hogy a jelenlegi információk alapján nem várható Nokia feliratos és Nokia gyártású "okostelefon". -
Воланд
titán
na, azert nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan....
Új hozzászólás Aktív témák
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest