Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
Azért ebben az is közrejátszik szerintem,hogy milyen rendszert vált le.Windows 7-re sokan a Vista-ról menekültek,ezért gyorsabban terjedt.Most viszont van egy jó rendszer,amit egy másik jó rendszer készül leváltani.Nyilván nem olyan gyors az elterjedés.Sokan fel sem raktak anno Vista-t a vélt és valós hibái miatt,és XP-ről már-már messiásként üdvözölték a Win7-et.A Win7 egy rosszul sikerült,ill. régi(xp)rendszert váltott,a Win8-nál más a helyzet.Az a véleményem,hogy akkor sem lenne olyan dinamikus az emelkedés mint a Win7-nél,ha nem váltottak volna csempevilágra.
-
NGA
addikt
Ez igy értelmetlen hasonlitgatás. Mivel piaci részesedésről, nem mennyiségről beszélünk. Ugyanis 2009 óta eladtak egypár számítógépet, azaz a torta összmennyisége jelentősen bővült.
A Windows 8-ból 10 hónap alatt adtak el 110 millió darabot.
A Windows 7-ből 9 hónap alatt adtak el 175 millió darabot.Ezek tükrében már nem akkora nagy bukás szerintem.
-
margithid
veterán
A win8nak az a nagy baja, hogy a win7 után jött, egy kiforott, használható, nem akadó, teljesen profi rendszer után.
Én is elismerem a win8 jóságát, újításait, de nem rakom fel, mert teljesen jó desktopon a win7. (több mint egy hónapja nem volt újraindítva a gépem, semmi lassulás, semmi akadás, pedig megy 2 virtuális gép is)
Az lesz a léyneg amit írtál. A gyártók nemsokára hibrid tableteket fognak gyártani, szinte csak és kizárólagosan, igy a win8 (vagy majd méginkább a win9) nagyon el fog terjedni.
Szeritnem nagyon jó irányba megy az ms, csak sokszor nem veszi figyelembe a felhasználók igényeit és kis lemaradásban van pl wp vonalon. (gondolok itt a full HD és 4 magra, mondjuk sok értelmüket nem látom ,de ez a mai trend ugyebár)Én egyébként a microsoft helyében megtartottam (megvettem) volna a nokia nevet, vagy legalábbis kitalálnék egy új márkanevet. De szeritnem ők is igy fognak tenni, vagy lumia vagy surface vagy esetleg valami más lesz majd a neve.
Azt bírom mikor a microsoftot az akadós rendszerrel kötik össze, és a mai fejlesztéseket észre sem veszik.(#830) woland_y2k
Érdekes lenne a bb felvásárlása, kiváltképpen azért, mert lenne egy plussz operációs rendszere is az msnek
De mint olvasható volt érdeklődik az apple és a samsung is és szeritnem a facebook is.
Ezek közül fogja megvenni valaki szvsz.
De htc-nek is hasonló sorsot jósolok. -
NGA
addikt
-
NGA
addikt
A beka seggehez kepest valoban szep eredmeny lol
"Úgy tűnik, hogy a Windows 8 végre elindulhat fölfelé, legalábbis ami a piaci részesedését illeti az asztali operációs rendszerek között. A Net Applications statisztikái szerint a Windows 8 augusztusban már 7,4 százalékon állt a kategóriában, ami jelentős előrelépést mutat a júliusi 5,4 százalékhoz mérten. "
"a Mac OS követi 7,3-mal, majd a Linux, 1,5-tel."Valóban. Több számítógépen fut Windows 8 mint amennyin az OSX. Ha ez a béka segge alatt van, akkor hol van az OSX?
"Ne keverjuk mar a win-es tableteket a MS altal probalkozott tabletekkel.
Nagyon mas az ha van asus meg hp tablet Win-el meg a MS tablet."Én nem azt irtam, hogy ennyi Surface kelt el. Hanem hogy ennyi Windows-os tablet. Mint ahogy sokezer féle droidos tablet is van. Nagyon más.
-
azopi74
addikt
" A wp eladásokat a nokia név vitte a hátán nem a rendszer kitűnősége."
Ezzel azért vitatkoznék. A nokia név azért erősen leamortizálódott - legalábbis az okostelefonpiacon - mielőtt az első lumiák megjelentek. Én csak a nokia here miatt választottam lumia 920-at samsung vagy htc helyett, nem a nokia felirat miatt. És mert a lumia 920 volt az első elérhető wp8-as készülék a piacon. -
hülyegyerek
addikt
Ezzel az elmés hsz-el mire akartál reagálni ?
A darab szaros hasonlatot azoknak az embereknek szántam, akik bizonygatják, hogy ha nem Nokia lesz a telefonra írva, nem is fogják megvenni. Mellesleg ezeknek az embereknek az adatlapján Samsung, Apple, stb. telefonok szerepelnek, szal valószínűleg csak kényszerből szóltak hozzá a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest