- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
idegen lény #25 üzenetére
Ezt már az IE9-nél elterjesztette a MS (: Azóta is hangoztatják. Egyébként lehetséges, hogy igaz, miért ne? Mi alapján?
A google dollár tízezres díjakat tűzött ki a hibákat megtalálók számára és nincs tele mégsem a sajtó hetente vele, hogy újabb kifizetés volt (: Viszont már jóideje nem olvastam arról sem, hogy az iexploreren keresztül loptak reneszánsz festményt, tehát lehet, hogy biztonságosabb, ki méri és mi alapján?
woland: Mondtam, az alagút végén a fény. A spam eltüntető rendszere (sajnos nem az automata, egyszer be kell állítani) most pl épp az outlooknak tetszik jobban. A flag + mappa valamiért nem annyira jó, ráadásul korlátozott a szabály-szerkeszthetőség ):
-
ng0ofy
KORREKTOR
A vicc az lesz, amikor kiderül, hogy a microsoft is átfésüli a maileket, hogy a usernek jobb legyen. Egyébként nekem eddig kifejezetten jó volt, hogy az automata átolvasta a leveleim, megjegyezte a kereséseim, mert ha beírok vmit a keresőbe (google) nem kell oldalakat végignéznem, mire megtalálom azt, ami engem érdekel, mivel van kialakult ízlésem és érdeklődési köröm és mostanra (7-8 év alatt) a google szoftvere megtalálta a közös hangot (:
A bingről pedig nem szeretnék nyilatkozni, mivel jót nem tudok. A térkép soha nem tudja mit akarok, a kulcsszó keresőről ne is beszéljünk.. Legnagyobb fail: mondtak egy színésznőt, telefonon rákerestem (bing), de megszokásból csak a nevét írtam be, persze, hogy a csupasz képeit és videoit behozó meg a bulvár, pletyka oldalak jöttek be, alig bírtam kibogarászni egy imdb linket... Google dobta volna a lista elején a filmjeit, wikipédia, imdb, port.hu linket... Mindegy....
Használom párhuzamosan az outlook.com-ot is és gmail.com-ot is, de nem tudom mitől lenne biztonságosabb vagy jobb. Ráadásul a kategorizáló rendszere gyenge, bár látom a fényt az alagút végén, de egyértelmű, hogy egyelőre azoknak előrelépés, akik eddig minden levelüket az inboxban tartották vagy törölték és amit fontosnak véltek nem olvasták el, hogy elől maradjon
A biztonságról majd akkor írjon az MS, ha lesz kétlépcsős beléptetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest