- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Nem, nem, de nem is egy Microsotf-hoz bármilyen szallal kotodo oldalt. Gondolom, ez beallitas kérdése.
Nekem azért nem tetszik, mert pont egy mictosoft fan oldal, ráadásul azt bizonygatja, hogy a yahoo! megoldása szar. Kiderült a wp7 kapcsán ez "bug", de az iOS-nél meg most, 2008 óta? A világon a legnagyobb figyelemmel kísért platformon most veszik észre? Ő az egyetlen ember, aki a sok geek, szakember közül észre veszi? Nem kérdőjelezem meg a hozzá értését, de érdekes mindenesetre. Én nem veszem készpénznek, amíg meg nem lesz erősítve. -
gombsadi
aktív tag
Igen, elolvastam az előző hszedben.
De ez hiteles forrás? Egy ilyen oldalról? Legalább olyat linkelnel ahol semmilyen kapcsolat nem vetődik fel a részre hajlás bármelyik irányba. Ha majd reportoljak akkor biztosan tudni fogjuk, de így egyelőre csak sár dobalas. Én le írtam a véleményem, amit találtam ezzel kapcsolatban, azt össze foglaltam fentebb. Persze ezzel nem a yahoo! Inc.-t akartam védeni, csak a használt technologiat akartam megmutatni, szerintem így még bonyolultabb a helyzet(hozzá teszem, pont ott, az általad linkelt írás hszei között is megkérdezték, hogy lehet az, hogy csak az illető találta így a hibát, máshol még nem olvasták). -
gombsadi
aktív tag
Nem tudom, hogy az tényleg a baj forrása, ha valmi szabvanyost használ a yahoo!?
"A Zimbra CS egy egyedülálló, nyílt forrású Microsoft(R Exchange(R) alternatíva, komoly hangsúlyt helyezve a Webes együttműködés és kommunikáció következő szintre emelésére." by trey
Én amit tudok a zimbrárol, az imap része jól működik. Azt el tudom képzelni, hogy a Microsoft nem éppen szabvanyos megoldasaival nem működik jól együtt. Az iPhone hibakrol nem találtam hiteles bug report.
-
stewe780
őstag
Kiszámoltam: az általad mellékelt kód 11k, az eredeti cikk óránként 2 megabyte-ot említ, tehát ennek a kódnak óránként 186-szor kellene átmennie, ami percenként kb. 3 lekérdezést jelent. Nekem még a pc-m is csak 5 percenként kéri le a leveleimet, szóval önmagában a válasz mérete nem indokolna ekkora háttér-adatforgalmat.
A másik, hogy hibaként említették azt is, hogy a wlan meglétekor is 3g-re megy a teló. Ez pedig nem lehet a válasz hibája, mert a válasznál már a kapcsolat kialakításra került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest