- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
-
gombsadi
aktív tag
Nem, nem, de nem is egy Microsotf-hoz bármilyen szallal kotodo oldalt. Gondolom, ez beallitas kérdése.
Nekem azért nem tetszik, mert pont egy mictosoft fan oldal, ráadásul azt bizonygatja, hogy a yahoo! megoldása szar. Kiderült a wp7 kapcsán ez "bug", de az iOS-nél meg most, 2008 óta? A világon a legnagyobb figyelemmel kísért platformon most veszik észre? Ő az egyetlen ember, aki a sok geek, szakember közül észre veszi? Nem kérdőjelezem meg a hozzá értését, de érdekes mindenesetre. Én nem veszem készpénznek, amíg meg nem lesz erősítve. -
gombsadi
aktív tag
Igen, elolvastam az előző hszedben.
De ez hiteles forrás? Egy ilyen oldalról? Legalább olyat linkelnel ahol semmilyen kapcsolat nem vetődik fel a részre hajlás bármelyik irányba. Ha majd reportoljak akkor biztosan tudni fogjuk, de így egyelőre csak sár dobalas. Én le írtam a véleményem, amit találtam ezzel kapcsolatban, azt össze foglaltam fentebb. Persze ezzel nem a yahoo! Inc.-t akartam védeni, csak a használt technologiat akartam megmutatni, szerintem így még bonyolultabb a helyzet(hozzá teszem, pont ott, az általad linkelt írás hszei között is megkérdezték, hogy lehet az, hogy csak az illető találta így a hibát, máshol még nem olvasták). -
gombsadi
aktív tag
Nem tudom, hogy az tényleg a baj forrása, ha valmi szabvanyost használ a yahoo!?
"A Zimbra CS egy egyedülálló, nyílt forrású Microsoft(R Exchange(R) alternatíva, komoly hangsúlyt helyezve a Webes együttműködés és kommunikáció következő szintre emelésére." by trey
Én amit tudok a zimbrárol, az imap része jól működik. Azt el tudom képzelni, hogy a Microsoft nem éppen szabvanyos megoldasaival nem működik jól együtt. Az iPhone hibakrol nem találtam hiteles bug report.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest