- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Most kezdjem el sorolni, nekem is mennyi zöld kártyám volt? Mindenesetre én nem vagyok hajlandó lefeküdni a marketing bullshitnek és kissé tovább látok az fps hajhászásánál...ennyi.
(#219) Sinesol: az én laptopomban pont AMD van egy intel IGP mellett...naugye. Nyugodt lehetsz, hogy van mindháromból elegendő.
-
Sinesol
veterán
Hja, én most olvastam át a cikket + kommenteket, hát ritka gusztustalan szintre süllyedt tegnap a fórum.
Volt pár név, akiket eddig nem láttam kommentelni, hát lehet jobban járnánk ha ezután sem tennék, gondolom az Origóról, meg az Indexről szabadultak ide.
Tavaly még ennél enyhébb dolgokért is járt ban, most meg alpári stílusban megy a személyeskedés, meg a b*azdmeg és társai...Kirúgták a moderátorokat, vagy mi történt?
-
Hegasus
senior tag
az hagyján, azt képzeld el milyen jelzőkkel illették volna a zöldgyártót és vásárlóit a pirosgyártó fanboyok, ha csak a titanx lett volna maxwell, és a 960-980 széria meg húzott kepler lett volna teljes áron... mert az ő gyártójuk ilyen lehúzást biztos nem csinálna
de legalább a pirosaknak már nem kell majd komoly pénzeket költeni a driverek megírására, ahogy azt eddig tették
amúgy nagyon kíváncsi vagyok mi fog változni a jelen konfigokkal dx12-őn. lesz majd dx12es unigine vagy egyéb benchmark program? olyan ami volt dx11en? tehát ténylegesen összelehet majd hasonlítani "ugyanazt" a programot dx11 vs dx12 ugyanazon a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wise (ex-TransferWise)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest