- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
De nem mond,hogy "Ti nVidiások" mert nagy tévedésben vagy.Nem gondolod,ha mondjuk a Fiji XT kinn lenne olcsóbban és gyorsabb lenne mint a Titan X akkor nem abból lenne kettő a gépemben?Egy olcsóbb ips freesync monitorral?
De se Fiji XT,se freesync driver CF-re .. a G-synces monitort meg lassan kilenc hónapja élvezem,és hidd el nagyon jó cucc.Marha drága volt?igen... megbántam?Nem!Hiszen még most sem tudnám kiváltani,akkor?
Vissza lehet nézni a HD7990 Topicot,nem sok embernek volt ilyen kártyája,nekem volt,290Gamingem is volt,290X lightningom is,de visszafelé is meg lehet nézni.. 4850X2,X3, 4870CF az 5ös széria maradt ki...mert akkor volt a 460SLIm...de mehetünk még visszább is.. amikor a CF csati egy kábel volt... meg master/slave karik voltak.
(#146) Callisto
Számtalanszor le lett írva,hogy a GameWork miért készült,PH! cikk van róla,az hogy működik-e vagy sem majd a piac eldönti.Nem azért készült hogy akinek radeonja van egyen meszet...
-
TTomax
félisten
Nem!Nekem az a fontos,hogy ha elmondjuk az egyik oldalról hogy sz@r akkor ezt tegyük meg a másikról is!Ha a GTX480on röhögtünk hogy meleg volt meg hangos,akkor a ref 290röl is tegyük meg ezt.És ugyanez fordítva is.Egy nagy rakás ... a HairWorks a jelenlegi állapotában,de a TressFX sem volt különb amikor megjelent,ne viselkedjünk amnéziás öregemberekként,mert nem azok vagyunk.Lehet csinálni,a fórumból Radeon Mekkát is,és amikor jön egy ilyen cikk akkor meg értetlenkedni alatta hogy mi is történt,hogyan is lehet ez.
Vagy esetleg lehet objektíven is szemlélni a dolgokat,anélkül hogy a másikra zöld hályogot vagy piros szemüveget akasztanánk,esetleg néha elgondolkodva azon hogy vajon a másik mért mondja/írja azt amit.(#135) Stirlitz
Veled ellentétben én játszottam is vele,nekem nem kell bemutatni semmit,még most is kemény fpsbe kerül a TressFX,nem ingyen van!
(#134) Callisto
Nem,az AMD semmit nem segített,jó hogy már nem drivert irt geforcera... a stílus meg ritka alpári,de téged minősít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest