- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem az fps ingadozásról beszéltem, hanem a grafika lebutításáról...engem nem érdekel ha 20 fps-el kevesebb, de mindent fel tudok tolni very vagy ultra high-ra. 40fps-el is jól lehet már játszani. 30 alatt gáz ez tény, de ezen biztosan javít majd a dx12. Az NV meg kisebb ingadozást nyújt ugyan, de milyen áron? Valamit valamiért alapon megy az fps stabilitás biztosítása is.
-
Raysen623
addikt
Szerintem a dx12 pont nem az aranyárú csúcskártyák esetén lényeges, hanem az összes többi kártyánál. Eddig ugyanis azért írtak elő jóval erősebb hw-t PC-n, mert b@sztak rendesen optimalizálni és portolgatni, ugyanis rohadt nagy munka volt a hiányzó keretrendszer miatt. Ez most eltűnik, így elvileg kisebb költségen lehet átportolni játékokat pc-re jobb minőségben, ami lehetővé teszi a gyengébb kártyákon történő korrektebb futtatást és valóban a minimum fps-en is segít reményeink szerint.
Legtöbb mai játékkal nekem is a minimum fps-el van bajom, ugyanis ugyanaz a játék 2 év után jóval nagyobb hw-t igényel, ami egyébként vicc. Induláskor 10 fps-el kezd, majd felugrik 65-re!!! Ezmiez?1 éve még very high beállítással toltam, ma már csak mediumon fut rendesen ugyanazzal a hw-al. PS4-en ezzel a problémával ugyanennél a játéknál nem szenvednek az biztos.
Abu meg leírta mi az NV hivatalos álláspontja: vegyél a gépbe mégegy karit aranyáron. Hát szopj@nak lovat ezek is. -
Raysen623
addikt
Most kezdjem el sorolni, nekem is mennyi zöld kártyám volt? Mindenesetre én nem vagyok hajlandó lefeküdni a marketing bullshitnek és kissé tovább látok az fps hajhászásánál...ennyi.
(#219) Sinesol: az én laptopomban pont AMD van egy intel IGP mellett...naugye. Nyugodt lehetsz, hogy van mindháromból elegendő.
-
Raysen623
addikt
válasz
#32839680 #194 üzenetére
Azért én nem mondanám jelen helyzetben sem, hogy az NV sokkal gyorsabb a Radeonoknál...gyorsabb valamennyivel egy elavult szoftveres környezetben. DX12-ben meg sokmindent emulálnia kell majd a zöldeknek, ami mindig többlet erőforrást igényel...szóval én nem aggódom és marad az ATI
Eddig is mindenre elegendő volt és ezután is az lesz, a sok fps huszár meg tehet egy szivességet...
A piacot meg nem úgy nézik ki mit magyaráz bele mint létező 3. vagy 20. gyártót...az arányszámok döntenek, ami alapján perre lehet menni. Mindenesetre láttunk már olyan céget, amelyik a veremből kapaszkodott vissza és ma az egyik legmenőbb vállalat. -
Raysen623
addikt
válasz
#32839680 #191 üzenetére
Ilyenkor mindig azt szoktammondnai a vásárló felelőssége a termékkel kapcsolatos információk beszerzése és itt nem arról beszélek, hogy mit hoznak ki a laboratóriumi tesztek alatt. Az AMD pedig nem fog csődbe menni, mert ha mégis, akkor az NV-t másnap feldarabolják piaci monopol helyzetre való törekvése miatt...ennyi.
-
Raysen623
addikt
válasz
#32839680 #183 üzenetére
Nem értem miért foglalkozol ezzel ilyen szinten?!
Az NV nem tudja megfogni máshol a Radeonokat mint az opcionális funkcióknál (ott is csak a felével). Ezzel igazából foglalkozni sem kellene, hiszen nincs T3-as NV jelenleg (bekötésnél), csak ATI a táblázat szerint. Hiába vigyorognak a zöldek, hiszen át vannak verve....mondjuk ez nem igazán zavarja őket, de ez nem a mi problémánk.
-
Raysen623
addikt
Most nem azért, de én ettől a fasiszta szemétségtől már okádni tudnék...
Sajnos én már jó pár éve ráéreztem erre az NV részéről és azóta ha tehetem inkább ATI VGA-t rakok a gépbe, az hogy papíron a zöld megoldáss 10fps-el jobb lesz@rom. Mindig is egykártyás gépem volt és ez már így is marad. Nem fogom beleölni a magyar GDP tetemes százalékát egy 2-3 kártyás gépbe arany árú intel i7-el...Nekem nem minden a papírforma meg a sebesség.
-
Raysen623
addikt
válasz
SpongyaBob #95 üzenetére
Nem állítom, hogy igazam van, de nekem az eddigi infok alapján és leközölt cikkekből megitélve ez jött le. Biztosat majd 1 év múlva fogunk tudni...Én speciel nem szeretném ha a garfikai fejlődés megállna, mert a piac két résztvevője közül az egyik nem akar változást csak benyelni a pénzt azért ami van.
-
Raysen623
addikt
válasz
SpongyaBob #89 üzenetére
Nem, tudom miből sikerült ezt leszűrnöd, de lehet valahol elnézted a dolgot. Azeddigi infók alapján az AMD-nél marad az előny. Az már más kérdés, hogy NV hol tud ezen fogást találni. Jelenleg úgy tűnik ott próbálkozik (szándékosan), ahol az AMD jelenleg nem ad támogatást hardveres szinten. Ami még ennél is szembetünőbb: az egész átment egy hatalmas marketing bullshit-be, mert NV nem tudta kellő "kenőpénzel" megfogni az MS-t. A DX12 fő fejlesztési irányait ugyanis maguk a fejlesztők követelték és határozták meg, nem pedig a HW gyártók. Ha az NV saját API-t akar akkor írja meg magának ANTIMANTLE néven, csak ehhez lusták, AMD meg közben lépett kettőt előre, méghozzá elég nagyot. NV meg ezalatt elveszett a fogyasztás csökkentésben mint új features-ben (persze erre is szükség van) és ült a babérjain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest