- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
#85552128 #10 üzenetére
Akkor most lehetséges lesz a HD7770 zsugával dx12 game-t dx12 valódi előnyeit kihasználni? Cserélnék én is vga-t, de eddig vártam. Illetve várok még. Egyelőre kiszolgálja az ígényeim. Csak számítottam arra, hogy DX12 és az új Radeon sorozat megjelenésével hamar elönti a hardveraprót a sok jóárasitott komolyabb GCN-es vga. Úgylátszik, nagy mozgolódás nem lesz, mki ráér váltani bőven. ☺
-
Laja333
őstag
válasz
#85552128 #72 üzenetére
Ezek szerint az kimaradt, hogy van aki kivár(t) a vásárlással. Ez azért billenthet a mérlegen.
(#73) imi123 [link] A különbség annyi, hogy a GCN még mindig előnyben van, csak a 2 opcionális feature nem elérhetőek rajta. Ez a 2 kevésbé mérvadó feature van annyira felnagyítva, hogy az emberek azt hiszik, jobb az NV. Ez inkább félrevezetés.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #29 üzenetére
Nem ezért van.
Minden funkció különálló! És ez a lényeg.
Van különálló bekötési modell TIER_1/2/3 szinttel. Van Tiled Resources külön TIER_1/2/3 szinttel. Stb.
Nem függ össze, az hogy a hardver valamelyik funkcióból csak a TIER_1-et támogat, de a másikból TIER_3-at. Ez azért van, mert a paraméterezés minden funkciónál önálló. Önálló a funkció meglétének ellenőrzése és önálló, hogy azon belül milyen meghatározott szintekből mit támogat a hardver.
Lehet, hogy itt van egyébként, ami miatt ez nehezen érthető. Tehát a bekötési modell TIER_1/2/3-nak semmi köze a Tiled Resources TIER_1/2/3 szintekhez. Ezek függetlenek egymástól. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #15 üzenetére
Azóta változott. Abban a prezentációban egy csomó dolog máshogy volt, mint ami ma szerepel a lényegében végleges speckókban. Például bukta számos hardver a typed UAV loadsot. A bekötés ki lett emelve, stb. A feature level önmagában így nagyon kevés információ, mert el lehet érni rengeteg funkció támogatása nélkül is. Persze a miheztartás végett beleírtam, de a táblázatos rendszer most lényeges több információt ad át a hardverek képességeiről, hogy az egyes funkciókra vonatkozóan milyen a támogatás. Van-e vagy nincs, illetve ahol ez specifikálva van ott milyen a TIER kategória.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Tiled Resources nem kötelező. Egy csomó dolog ki lett itt emelve a feature level szintekből. Ez valóban nagyon bonyolult így. A feature level innentől kezdve nem elég információ, mert rengeteg funkció támogatása nélkül is el lehet érni egy szintet, és ez igaz fordítva is. De ezért is készítettem táblázatot az egyes funkciókra lebontva, hogy egyszerű legyen értelmezni. Ezeket a funkciókat úgyis külön ellenőrzi az adott program. Ha így nézitek, akkor szerintem sokkal egyszerűbb látni, hogy mi mit támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest