- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
#85552128 #10 üzenetére
Akkor most lehetséges lesz a HD7770 zsugával dx12 game-t dx12 valódi előnyeit kihasználni? Cserélnék én is vga-t, de eddig vártam. Illetve várok még. Egyelőre kiszolgálja az ígényeim. Csak számítottam arra, hogy DX12 és az új Radeon sorozat megjelenésével hamar elönti a hardveraprót a sok jóárasitott komolyabb GCN-es vga. Úgylátszik, nagy mozgolódás nem lesz, mki ráér váltani bőven. ☺
-
Laja333
őstag
válasz
#85552128 #72 üzenetére
Ezek szerint az kimaradt, hogy van aki kivár(t) a vásárlással. Ez azért billenthet a mérlegen.
(#73) imi123 [link] A különbség annyi, hogy a GCN még mindig előnyben van, csak a 2 opcionális feature nem elérhetőek rajta. Ez a 2 kevésbé mérvadó feature van annyira felnagyítva, hogy az emberek azt hiszik, jobb az NV. Ez inkább félrevezetés.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #29 üzenetére
Nem ezért van.
Minden funkció különálló! És ez a lényeg.
Van különálló bekötési modell TIER_1/2/3 szinttel. Van Tiled Resources külön TIER_1/2/3 szinttel. Stb.
Nem függ össze, az hogy a hardver valamelyik funkcióból csak a TIER_1-et támogat, de a másikból TIER_3-at. Ez azért van, mert a paraméterezés minden funkciónál önálló. Önálló a funkció meglétének ellenőrzése és önálló, hogy azon belül milyen meghatározott szintekből mit támogat a hardver.
Lehet, hogy itt van egyébként, ami miatt ez nehezen érthető. Tehát a bekötési modell TIER_1/2/3-nak semmi köze a Tiled Resources TIER_1/2/3 szintekhez. Ezek függetlenek egymástól. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #15 üzenetére
Azóta változott. Abban a prezentációban egy csomó dolog máshogy volt, mint ami ma szerepel a lényegében végleges speckókban. Például bukta számos hardver a typed UAV loadsot. A bekötés ki lett emelve, stb. A feature level önmagában így nagyon kevés információ, mert el lehet érni rengeteg funkció támogatása nélkül is. Persze a miheztartás végett beleírtam, de a táblázatos rendszer most lényeges több információt ad át a hardverek képességeiről, hogy az egyes funkciókra vonatkozóan milyen a támogatás. Van-e vagy nincs, illetve ahol ez specifikálva van ott milyen a TIER kategória.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Tiled Resources nem kötelező. Egy csomó dolog ki lett itt emelve a feature level szintekből. Ez valóban nagyon bonyolult így. A feature level innentől kezdve nem elég információ, mert rengeteg funkció támogatása nélkül is el lehet érni egy szintet, és ez igaz fordítva is. De ezért is készítettem táblázatot az egyes funkciókra lebontva, hogy egyszerű legyen értelmezni. Ezeket a funkciókat úgyis külön ellenőrzi az adott program. Ha így nézitek, akkor szerintem sokkal egyszerűbb látni, hogy mi mit támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest