- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #139 üzenetére
Hát szerintem kettőnk közül én vagyok az idősebb,mert én játszani és programozni C16al meg ZX Spectrummal kezdtem,és már nem az általános isibe.Ahhoz pedig nem kell jósgömb hogy lássam mekkora zöldségeket írsz,mert ha játszottál volna vele nem tennéd.
A HairWorks nem most jelent meg,csak szólok.De valóban lemaradásban van a TressFXhez képest,micsoda botrány hogy nem megy azonnal,hiszen a TressFX ment... ja nem...Az aláírásom meg a konfigom része,apu nem vehette mert már eltemettem.kezdesz elmenni nagyon egy stílus alá,ha ha nincs semmi értelmes mondanivalód a fikázáson kívül akkor én nem erőltetnem,hidd el jobb az neked is.
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #123 üzenetére
Tényleg?Azért volt diavetités a GTX670SLI-men mi?Azért kellet vagy 4patch rá ugye?Ugye ilyenkor már szelektív az emlékezetkiesés tüneteit produkálja kedves kolléga?Még radeonnal is felezte az fpst amikor ráfordítottad Lara fejére a kamerát,de a HairWorks az azonnal működjön mert ha nem az nV krv anyt...
Megkerestem neked a parancsolj,nem én írtam.
A játékot én Ultimate beállítások mellett futtattam, 1920x1200-as felbontás mellett (Konfigom az adatlapomon), és addig semmi gondom sem volt, amíg Lara haja közel nem került a kamerához, főleg az átvezetők közben. Ilyenkor ugyanis - a GCN-es HD 7870 ellenére - eszméletlenül belassult a játék. Ami addig 50-60 FPS-t produkált az esetek nagy részében, itt visszaesett akár 4-5 (!!!) FPS-re is!Tessék csak visszaolvasni a TR topicot...volt ott balhé nem is kevés.
(#125) togvau
Na tessék,de akkor mi lett volna velünk ha nem regisztráltál volna újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest