- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #139 üzenetére
Hát szerintem kettőnk közül én vagyok az idősebb,mert én játszani és programozni C16al meg ZX Spectrummal kezdtem,és már nem az általános isibe.Ahhoz pedig nem kell jósgömb hogy lássam mekkora zöldségeket írsz,mert ha játszottál volna vele nem tennéd.
A HairWorks nem most jelent meg,csak szólok.De valóban lemaradásban van a TressFXhez képest,micsoda botrány hogy nem megy azonnal,hiszen a TressFX ment... ja nem...Az aláírásom meg a konfigom része,apu nem vehette mert már eltemettem.kezdesz elmenni nagyon egy stílus alá,ha ha nincs semmi értelmes mondanivalód a fikázáson kívül akkor én nem erőltetnem,hidd el jobb az neked is.
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #123 üzenetére
Tényleg?Azért volt diavetités a GTX670SLI-men mi?Azért kellet vagy 4patch rá ugye?Ugye ilyenkor már szelektív az emlékezetkiesés tüneteit produkálja kedves kolléga?Még radeonnal is felezte az fpst amikor ráfordítottad Lara fejére a kamerát,de a HairWorks az azonnal működjön mert ha nem az nV krv anyt...
Megkerestem neked a parancsolj,nem én írtam.
A játékot én Ultimate beállítások mellett futtattam, 1920x1200-as felbontás mellett (Konfigom az adatlapomon), és addig semmi gondom sem volt, amíg Lara haja közel nem került a kamerához, főleg az átvezetők közben. Ilyenkor ugyanis - a GCN-es HD 7870 ellenére - eszméletlenül belassult a játék. Ami addig 50-60 FPS-t produkált az esetek nagy részében, itt visszaesett akár 4-5 (!!!) FPS-re is!Tessék csak visszaolvasni a TR topicot...volt ott balhé nem is kevés.
(#125) togvau
Na tessék,de akkor mi lett volna velünk ha nem regisztráltál volna újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Hegesztés topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest