- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #21 üzenetére
-
hallador
addikt
válasz
olbaidhun #51 üzenetére
Na hagy tegyelek képbe. Igen Elavult a hardvered. Mert régi, nem támogatott, a Windows alá nem adnak ki új drivereket és a többi.
Mikor felismertem, hogy én vagyok hibás, mikor bármire az a válasz, hogy szar a hardvered, vagy nem értesz hozzá. Vagy szar hardvereket válogattál össze (Jellemzően nálam felső kategóriás brand notebookok, amik a Windows 7-et is támogatják).
Akkor váltottam virtuálisra ezt a Windows-nak nevezett valamit. A VMware Tools viszonylag mindig friss. Igaz játszani nem lehet vele, de azt nem szoktam. Na azóta mióta a Windows-t játék OS-nek tekintem sem én nem vagyok hülye, és nincs baj a Windows-al sem....(#41) nyunyu
Igen, de volt ott olyan is, hogy a polgi akit beválasztottak elég szépen az MS által támogatott volt. Az az nem elegük lett, hanem inkább valahogy úgy, mint Magyarországon a mostani ügy, csak Munchen egy picit nagyobb falat volt, mert ott kb 3* annyi pc-ről beszélünk. Valamint az egy presztízs volt az MS-nek. Mert az első nagy nyugati város lett volna, ráadásul Európa leggazdagabb nemzetében, ahol ez elindult volna akkor máshol is. Magyarországon meg Lölö és pereputtya kb nem jelent semmit, ha csak nem zseniket keresnek, mert ugye mint köztudott okosabb mint cukkerberg.
Szóval ezzel felesleges előjönni.
-
hallador
addikt
Nem akarok itt a boss nevében haknizni, de szerintem ez:
ad 1: Soros Gyuri bá bosszúja
ad 2: Gy. Feri aktív
ad 3: A köcsög multikBaszky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest