- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is elhagynám szívesen a kp-t,de amíg a munkahelyen a kávé/ital/szendvics automaták apróval működnek és a piacon/sok pékségben nincs terminál sem,addig ez esélytelen.
Amióta van mobilfizetés (androidon KH mobiltárca,ios-en apple pay) a kártyámat max bankautomatánál vettem elő kb 2 havonta.
Most átmeneti megoldásként Gpay-nél a Revolut kártyámat használom,előbb-utóbb remélem a KH kártyát is hozzá lehet majd adni (apple pay-nél is így volt,előbb revolut,aztán jött a KH is). -
Magyar régió.
Közvetlen playből nem látod.
Böngészőből a "google play app" keresésre feldobja első találatnak a playáruházas appot,onnan elérhető.
Kiírja,hogy nem elérhető az ön országában,de ott van az engedélyezés gomb felette és enged is rábökni.
De ahogy feljebb írtam,csak újraindításig látod,utána megint engedélyeztetni kell.
Szerintem hamarosan nálunk is lesz 100% hivatalosan működő app. -
Xiamiaunál (Redmi Note 9 Pro) be tudom állítani a telefon beállításai között,hogy melyik legyen az alapértelmezett fizetési mód (KH mobilapp,vagy Gpay) és azt is hogy ha mondjuk a Gpay az alapértelmezett,de megnyitom a KH Mobiltárcát akkor azt fogja használni,nem az alapértelmezettet (ez fordítva is működik).
Amúgy nálam megy a Gpay app,play áruházban raböktem az engedélyezés gombra és meg is jelent az app a telón. -
Én is úgy gondolom,hogy egyszerűbb lesz a bankoknak is a Gpay,nem kell a saját appjuk mobilfizetős részét tovább reszelgetni,nem kell foglalkozniuk semmilyen support-tal/fejlesztésekkel.
Szerintem (vagyis nagyon remélem) előbb,vagy utóbb a hazai bankok nagyrésze ráugrik majd erre.
Kivéve az OTP.A Simple sokkal több mint érintéses fizetés,amögött annyi plusz tartalom van,hogy azt biztos nem fogja kukázni az otp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 1 / 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest