- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kago akira
tag
Érdekes amit itt sokan irnak. Én nem látom azt hogy direkt húznák intel részről a dolgokat. Egyszerüen eljutottunk szerintem oda hogy szinte bármelyik processzor kepes az otthoni, irodai(filmes, netes, exles) feladatokat rohogve ellátni. Söt mivel a 2000res szériával kb a sz elmult 17 év játékait meg lehet hajtani, persze nem max grafikán ezért egy 15-20ezer forintos használt procival is vigan el lehet lenni.
Másik dolog hogy kb win7 ota alig fejlodott valamit a rendszer ezert amig ott nem lesznek gyokeres változások addig a nyers erő sem adodik át hiaba kuzdenek.
Másik téma hogy én fél éve épitettem 3470re egy uj configot. Csak a lap proci ram az ami nem uj. Demar tobbszor atgondoltam a fejlesztest. Viszont az hogy zen vagy uj intelbe fektessem elotte van egy oriási akadáj. A memoria árak. Most harmad árban van 8 giga ram amit ez a 5 éves cpu használ. Az ujhoz illene azert 2x ennyi.na az meg most majdnem egy processzor ára. Itt kéne nagyot lobbizni az intelnek hogy az aki valtana annak legyen eséllye.mert aki 22ért vesz 4magos pentiumot annak ne ugyan annyi legyen a memoria koltsége. Mert igy inkabb vesz egy 3470et2x annyi ramal jobb teljesitmeny arannyal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gamepad
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest