- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Na igen, de a laptopokba meg nem pont az lenne a lényeg, hogy minimalizált fogyasztás (ez mondjuk rendben van SB hez képest) és ugyancsak mini. hőtermelés? Nekem úgy tűnik, hogy habár az egyik részen javítottak, máshol elcsúsztak...
@HSM: "Ennyi erövel extrém hütéssel meg hol az SB? Ja, hogy sehol..."
Ezt nem igazán értem, hogy mit akartál vele mondani... És nem a 400MHz -el van a baj természetesen, hiszen csak 1 órajelből nem lehet teljesítmény felett ítélkezni. Arról van szó, hogy minimális teljesítménynövekedés (azonos órajelen stb...) mellé kaptunk aránytalanul sok hőt. De szerintem ne próbáljuk meggyőzni egymást, nekem ez a véleményem, neked nem, ha "erre váltottál", akkor nyilván egy jóval gyengébb szériáról, onnan nézve biztosan más a helyzet amúgy is, meg hát egyébként is lehet más amit "keresel egy prociban...."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged